Bewegen 50+

Bewegen 50+: welke sport past bij u?

KLIK HIER VOOR HET COMPLETE SPORTAANBOD

Bent u 50 jaar of ouder? Door lekker te sporten en te bewegen blijft u langer fit en gezond. En het is altijd leuk om andere mensen te ontmoeten tijdens een sportieve en leuke vrijetijdsbesteding. Wilt u graag meer bewegen of meedoen aan een sportieve activiteit? Maak dan kennis met Bewegen 50+, tegen een zeer aantrekkelijk tarief kunt u vier keer kennismaken met veel verschillende sporten en andere activiteiten in de regio Haarlem. Een laagdrempelige manier om te ontdekken welke sport het beste bij u past.

Wacht niet langer, kijk op de website en doe ook mee!

Bewegen 50+ brochure

Cover Beweegpas brochureIn deze brochure staat het totaalaanbod van sporten welke u allemaal kunt uitproberen. Voor een zeer aantrekkelijke prijs kunt u vier keer kennismaken met een sport of activiteit naar keuze. Er een groot en divers aanbod in dus u vindt vrijwel zeker een sport of activiteit die aansluit op uw interesse en conditie.

Nieuwsgierig? Download de brochure door hier te klikken.

Wilt u de brochure graag per post ontvangen? Dat kan natuurlijk ook onderaan de pagina staan de contactgegevens om de brochure op te vragen. Bent u jonger dan 50 jaar en u wilt u wilt gebruik maken van een aanbieding uit de brochure dan kan dat natuurlijk altijd.

Sportfonds 50+: voordelig sporten voor 50 plussers met de Haarlem Pas

In samenwerking met de Gemeente Haarlem is het Sportfonds 50+ opgericht. Dit is bedoeld voor inwoners van Haarlem van 50 jaar en ouder die in het bezit zijn van een Haarlem Pas en graag willen sporten. Als u deze pas aanvraagt kunt u na het volgen van een kennismakingscursus uit de Bewegen 50+ brochure een bijdrage ontvangen van maximaal €100,- wanneer u lid wilt worden van de desbetreffende vereniging. Soms geeft de vereniging daar nog eens 10% korting boven op.

Nieuwe beweegactiviteiten

Heeft u als vereniging een nieuwe cursus of organiseert u zelf een leuke activiteit voor ouderen. Laat het ons dan weten zodat wij dit kunnen meenemen in het totaal aanbod.

Wilt u mee informatie over de Bewegen 50+ brochure neem dan contact op met Lucia Grooff op telefoonnummer 023-5260302 of via de mail: Lgrooff@sportsupport.nl.