De gemeente Bloemendaal organiseert op woensdag 11 september in samenwerking met SportSupport Kennemerland de huldiging van de Bloemendaalse Sportkampioenen. Deze feestelijke avond wordt net als voorgaande jaren georganiseerd in het Openluchttheater Caprera aan de Hoge Duin en Daalseweg 2 te Bloemendaal.

Voor alle jeugdige kampioenen
Alle jeugdteams en jeugdige individuele sporters die van 1 juni 2023 tot 30 juni 2024 een kampioenschap hebben behaald zijn uitgenodigd om naar Caprera te komen op deze avond. Het programma start om 19.00 uur en eindigt rond 21.00 uur (Caprera is vanaf 18:15 uur geopend).

Laatste oproep aanmelden kampioenen
Je kunt jouw verenigingsteam(s) of individuele leden die in bovenstaand tijdbestek kampioen zijn geworden nog steeds opgeven. Dit geldt voor alle jeugd die per bond nog in de jeugdcategorie vallen.
Vul hiervoor het aanmeldformulier in die te downloaden is via www.sportsupport.nl/huldiging-bloemendaal-2024/. Stuur deze vervolgens per e-mail naar mrosenbach@sportsupport.nl. Dit is een laatste oproep voor aanmeldingen. Aanmeldingen worden uiterlijk tot 29 augustus 2024 in behandeling genomen.