SportSupport organiseert elk jaar de ZorgSpecialist Grachtenloop en de Teva Halve van Haarlem. Voor de komende twee jaar is Vertidesk partner van de bedrijvenlopen van deze twee evenementen die beide dit jaar een jubileum vieren.

Vertidesk is een Haarlems bedrijf die producten levert om office wellness te stimuleren en daarmee de gezondheid en de productiviteit van medewerkers. Daarnaast heeft het een positief effect op het verzuim en de werksfeer. “Door het partnerschap met onze hardloopevenementen trekken ze hun visie door want gezondheid en productiviteit wordt ook gestimuleerd wanneer medewerkers letterlijk in beweging komen.” Vertelt Stefan Schilder enthousiast over deze nieuwe samenwerking. “Vitaliteit staat bij veel bedrijven hoog op de agenda, met de combinatie van een goede werkplek en fitte collega’s is de cirkel rond. Dit sluit tevens mooi aan bij de missie van SportSupport, een leven lang gezond actief.”

Vertidesk is al 25 jaar een Haarlems begrip en grondlegger van de zit-sta werkplek. Jisk Boschma, directeur Vertidesk vult aan: “Sport is belangrijk voor de gezondheid, Vertidesk is dat ook, maar dan op kantoor. Onze bureaus en zitoplossingen leveren een belangrijke bijdrage aan het welbevinden van mensen in hun kantooromgeving.”

Stefan: “Samen met Vertidesk kunnen wij beide bedrijvenlopen leuke extra’s bieden. Deelnemers kunnen in de businesslocatie in de ‘experience room’, de producten voor een vitale werkomgeving zelf ervaren.

De bedrijvenloop van de 25e editie van de ZorgSpecialist Grachtenloop op vrijdag 5 juli is al voor 70% uitverkocht. Deelnemende bedrijven zijn te gast in de Philharmonie (grachtenloop.nl). Bedrijven die deel willen nemen aan de 35e editie van de Teva Halve van Haarlem op zondag 29 september kunnen zich sinds 1 mei inschrijven. Deze bedrijventeams worden ontvangen in de Refter en de binnentuin van het stadshuis (halvevanhaarlem.nl).