Op zondag 1 maart is de inschrijving open gegaan voor De ZorgSpecialist Grachtenloop. Vrijdag 3 juli klinkt voor de 26ste keer het startschot van deze Haarlemse klassieker.  Er worden weer ruim 4500 lopers verwacht.

Deelname aan de Grachtenloop staat garant voor een prachtig parcours langs de Haarlemse grachten, singels en terrassen met een enthousiast publiek. Het is een gezellige en sportieve loopavond voor jong en oud! Nieuw dit jaar is het speciale De ZorgSpecialist Grachtenloop trainingsshirt die voor een speciale prijs van €5,- wordt aangeboden. Laat zien dat je in training bent voor de Grachtenloop en gebruik dan de #TOPTIJD. De trainingshirts worden wekelijks bezorgd.

De ZorgSpecialist Grachtenloop kent drie afstanden; KidsRun (1 km), 5 km en 10 km. De deelnemers maken een ronde door het centrum van Haarlem en passeren daarbij de diverse culturele en toeristische trekpleisters. Langs dit fraaie parcours worden de lopers aangemoedigd door de vele toeschouwers.

Tevens is de bedrijvenloop een populair onderdeel. In 2019 was de bedrijvenloop uitverkocht met meer dan 100 bedrijventeams. Veel bedrijven zien de Grachtenloop als een sportieve uitdaging die het teamgevoel versterkt binnen het bedrijf.

Voor meer informatie en inschrijven, kijk op grachtenloop.nl.

De ZorgSpecialist Grachtenloop is het 3e evenement van het SportSupport Loopcircuit. Het Loopcircuit start op zondag 19 april met de 80e editie van de Krinkels Pim Mulierloop. Daarna volgt de HUGO BOSS Letterenloop op zondag 7 juni. Dan is De ZorgSpecialist Grachtenloop aan de beurt. Na de zomervakantie het vervolg met de Pierloop Velsen op 13 september en daarna staat de Teva Halve van Haarlem op het programma op zondag 27 september. Zondag 25 oktober sluiten we het SportSupport Loopcircuit af met de Heemstede Loop.