Op zondag 15 maart 2020 heeft de Nederlandse overheid in overleg met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) besloten tot ingrijpendere maatregelen en adviezen met betrekking tot het indammen van de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Uiteraard conformeert SportSupport zich aan de landelijke maatregelen. Wij hebben al onze activiteiten geannuleerd. Deze maatregel zal vooralsnog conform het landelijk beleid t/m 6 april 2020 worden nageleefd.  Tijdens deze periode blijven wij actief en bereikbaar, mogelijk met enige vertraging omdat onze collega’s werk en privé dienen te combineren en niet iedereen inzetbaar is.

Consequenties sport- en beweegaanbieders
Alle sportverenigingen, sport- en fitnessclubs sluiten vanaf zondag 15 maart 18.00 uur tot en met maandag 6 april. Dit betekent ook dat alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen afgelast dienen te worden. Het bestuur van een sportvereniging is zelf verantwoordelijk voor het nemen en communiceren van deze (aanvullende) maatregelen.

Meer informatie hierover wordt gecommuniceerd vanuit de bond of via NOC*NSF.

Alle informatie vanuit NOC*NSF aangaande dit onderwerp is te vinden op de website van NOC*NSF.