Gezocht: Wandelbegeleiders voor de Fitwalkchallenge 2024

By 18 jul 2024Nieuws

[HAARLEM] Wil jij je passie voor wandelen combineren met impactvol en leuk maatschappelijk vrijwilligerswerk? Vanaf mei organiseert SportSupport Kennemerland in samenwerking met de Nationale Diabetes Challenge en AV Haarlem met een nieuwe reeks van de Fitwalkchallenge in Haarlem. Voor deze wandelingen zoeken we mensen die het leuk vinden om een wandelgroep te begeleiden, routes uit te zetten en natuurlijk van wandelen houden. De Fitwalkchallenge is van mei tot september 2024 wekelijks op woensdagavond van 19.00-20.00 uur. Op zaterdagochtend 6 april organiseren we een informatiebijeenkomst.

De FItwalkchallenge 2024
De Haarlemse Fitwalkchallenge wordt elk jaar georganiseerd om deelnemers wandelplezier bij te brengen. De activiteit is voor diabeten, prediabeten, inwoners met overgewicht en voor iedereen voor wie het goed is om te wandelen. We starten vanuit diverse punten zoals de atletiekbaan en de Tetterodehal.

Contactgegevens
Lijkt het je leuk om dit te gaan doen? Dan verwelkomen we je graag op zaterdagochtend 6 april van 10.00 – 13.00 uur voor een informatiebijeenkomst speciaal voor wandelbegeleiders. Hier geven we alle info over dit project. Neem voor aanmelden en meer informatie contact op met  Lucia Grooff via Lgrooff@sportsupport.nl.