SportSupport heeft dit jaar voor het tweede jaar in de Gemeente Bloemendaal het SportOntbijt georganiseerd . Dit vond plaats op dinsdag 5 november in het Tetterode Sportcomplex in Overveen. Het was een mooie en sportieve ochtend. De kinderen hebben fanatiek gesport en heerlijk ontbeten.

Er waren 142 kinderen aanwezig uit groep 6 van de Vondelschool, Scholenvereniging Aerdenhout-Bentveld, de Koningin Wilhelminaschool en de St. Theresiaschool.

Wethouder S. de Roy van Zuidewijn opende het SportOntbijt. Zij benadrukte het belang van een goed ontbijt. Ontbijten zorgt voor energie en een goede start van de dag. Daarna schoof zij gezellig aan bij de kinderen die aan lange tafels zaten in de sporthal en aan het smullen waren van een heerlijk en gezond ontbijt. Gitarist Koos Noordeloos van Muziekschool Bloemendaal Jaap Prinsen zorgde met zijn gitaar en liedjes voor een gezellige sfeer tijdens het ontbijt.

Verenigingen uit Bloemendaal en studenten van InHolland verzorgden de clinics. Kickboksen werd gegeven door Arjan van Honk van Zero23 Health Studio’s, hun studio bevindt zich in het Tetterode Sportcomplex. Net als Dansstudio Overveen van Celine Blokhuizen, zij gaf de kinderen een leuke dansles. Andere clinics waren basketbal, beelball, voetbal en tennis. Ook konden de kinderen een wedstrijdje knots-hockey spelen.

Het ontbijt is mogelijk gemaakt door de volgende ponsoren: Kaashuis Tromp, Van Leeuwen Vleesch, Bakker van Vessem, Dekamarkt Haarlem Meester Cornelisstraat, Bakkerij Vink , Vos Supermarkten/Albert Heyn Westergracht .

SportSupport bedankt iedereen voor hun medewerking aan deze tweede editie van het SportOntbijt in de Gemeente Bloemendaal.