Op vrijdag 22 juni gaat de inschrijving voor de Heemstede Loop open. Deze Herfstloop wordt dit jaar op zondag 28 oktober georganiseerd. De populaire loop trekt jaarlijks 3.000 lopers en staat bekend om de goede en gezellige sfeer langs het parcours.

Deelname aan de Heemstede Loop staat garant voor een prachtig parcours langs bosrijk gebied en het sfeervolle centrum van Heemstede.  Zondag 28 oktober 2018 klinkt voor de 9e keer het startschot van deze herfst klassieker. Deze herfstloop is al 9 jaar een evenement waarbij de bosrijke omgeving met gezelligheid op de start/finish wordt gecombineerd. De deelnemers maken een ronde door het prachtige Groenendaalse bos en lopen vervolgens door het historische centrum van Heemstede. Langs dit fraaie parcours worden de lopers aangemoedigd door de vele toeschouwers.

De Heemstede Loop kent drie afstanden; Les Petits FamilyRun (1,5 km), 5 km en 10 km. Tevens is er de bedrijvenloop. De bedrijven lopen met een samengesteld team de 5 km of de 10 km. Veel bedrijven zien de Heemstede Loop als een sportieve uitdaging die het teamgevoel versterkt binnen het bedrijf.

De inschrijving voor de 9e editie van de Heemstede Loop is vanaf 22 juni geopend. Voor de inschrijving en meer informatie, kijk op www.heemstedeloop.nl.

De mooiste herfstloop van Nederland is een ideale mogelijkheid om jouw bedrijf/organisatie sportief op de kaart te zetten met de interessante sponsormogelijkheden die we aanbieden. Interesse? Stuur een mail naar: info@heemstedeloop.nl.

De Heemstede Loop is de 6de loop van het RSM Loopcircuit, powered by Run2Day Haarlem.