Op dinsdag 28 en woensdag 29 mei 2019 werd alweer de zesde editie van de Adventure Dagen georganiseerd door de buurtsportcoaches in Heemstede. Het waren  twee fantastische dagen. Veel kinderen waren nog nooit in dit speelbos geweest en ontdekten hoe leuk deze speelplaats eigenlijk is. Een verstopt pareltje in Heemstede.

De Adventure Dagen zijn er om de kinderen kennis te laten maken met het Speelbos en weer laten ervaren hoe leuk het is om buiten te spelen. Het programma was zo opgezet dat alle speeltoestellen van Speelbos Meermond aan bod kwamen. Zo werden er prachtige hutten gebouwd, touwbruggen beklommen, bergen opgerend en de kabelbanen bedwongen. Een heerlijke open natuurspeelplaats waar veel kinderen graag nog eens terugkomen.

De 310 kinderen hadden een zonnige sportieve dag. Mede dankzij de Albert Heijn (locaties Blekersvaartweg en Zandvoortselaan) was er voor de kinderen een flesje water en een stuk fruit. Alle leerlingen uit groep 5 van de Voorwegschool, de Molenwerf, de Jacobaschool, de Nicolaas Beetsschool, de Ark, de Evenaar, de prinses Beatrixschool, de Crayenesterschool en de Bosch en Hovenschool gingen met rode wangen en met een voldaan gevoel weer naar school. Deze twee dagen worden georganiseerd door SportSupport.