In de kerstvakantie kunnen kinderen zich weer helemaal uitleven tijdens de Sport-In Fun Experience. Alles wordt uit de kast gehaald om kinderen van 2 t/m 12 jaar te laten ervaren hoe leuk sporten is. De Sport-In Fun Experience is op donderdag 27 en vrijdag 28 december in het Kennemer Sportcenter.

Vanwege het grote succes van afgelopen jaren is er weer één sporthal omgetoverd tot ‘Glow in the Dark’ sporthal. Hier kunnen kinderen o.a. tennissen, korfballen, volleyballen en voetballen. Super gaaf om op deze manier die sporten te doen. Het feest is compleet als kinderen fluorescerende kleren aan trekken of zich laten schminken met neon kleuren. Verder kunnen de kinderen de hele dag sportclinics volgen zoals bijvoorbeeld turnen, judo, basketbal, voetbal, klimmen, boogschieten,  tafeltennis, maar ook Krav Maga. Ook staat er een spectaculaire Airjump en een deel van de sporthal wordt omgetoverd tot een groot cool Fun paradijs met o.a. een echte survivalbaan!

Voor de kinderen in de leeftijdscategorie 2 t/m 4 jaar wordt de Mini Sport-In georganiseerd. Het programma voor deze mini’s is van 9.45 uur tot 12.00 uur. De peuters kunnen kiezen uit judo, hockey, voetbal, peutergym en dansen. Daarnaast is er voor de kleintjes een eigen funhal met leuke luchtkussens speciaal voor hun leeftijd.

De inschrijving voor dit sportspektakel is geopend. Inschrijven kan via jeugdsportpas.nl. Kinderen van 5 t/m 12 jaar betalen in de voorverkoop €10,00 voor een dagkaart, aan de deur kost een kaart €12,00. Kinderen van 2 t/m 4 jaar betalen in de voorverkoop €6,00, aan de deur kost een kaart €8,00. Deze dagkaarten zijn beide inclusief toegang tot de Funhal. Een toegangskaart voor alleen de Funhal zonder deelname aan sportclinics kost €5,00.

Kinderen met een beperking zijn ook welkom om nieuwe sporten te ontdekken. De Sport-In Fun Experience heeft een mooi aangepast sporten programma op vrijdag 28 december. Kinderen die hieraan mee willen doen kunnen de kaart alleen bestellen in de voorverkoop voor €7,50.

Meer informatie over de Sport-In Fun Experience op sportsupport.nl