In Haarlem is in de meivakantie genoeg te doen

Van 27 april t/m 5 mei 2024 is het meivakantie en ben je lekker twee weken vrij. Dat geldt niet voor onze buurtsportcoaches. In de meivakantie organiseren zij allemaal te gekke vakantie-activiteiten speciaal voor jou. Bekijk ze hieronder en meld je aan.

30 APRIL

Peuterinstuif Haarlem-Noord

Dinsdag 30 april is het weer zo ver! SportSupport Kennemerland organiseert weer een nieuwe editie van de populaire Peuterinstuif! De DEGIRO-Hal (thuishaven van badmintonvereniging Duinwijck) wordt weer omgebouwd tot klimparcours, loopfietsbaan en er worden weer toffe clinics georganiseerd!
Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Kosten: €5,-, 1 ouder met peuter (Kinderen met een HaarlemPas mogen gratis meedoen, mail dan naar bdebree@sportsupport.nl)
Locatie:  DEGIRO Hal, Badmintonpad 1, Haarlem
Meer info: bdebree@sportsupport.nl

Aanmelden Peuterinstuif Haarlem-Noord

1 MEI

Komen jullie Mario helpen bij het redden van Peach?

Op een mooie woensdagochtend waren Peach en Mario samen aan het wandelen in het Nelson Mandelapark…
Bowser had een plan om Peach voor zich te winnen en nam Peach mee…
Om Peach te bevrijden moeten we bij de Koepel zien te komen met de geheime code, Bowser heeft hints laten vallen om tot deze geheime code te komen, deze liggen in verschillende speeltuinen rondom het Nelson Mandelapark. In elke speeltuin kunnen jullie een deel van de code bemachtigen, mits jullie aan de opdrachten voldoen. Gaan jullie Mario helpen om de code te kraken en Peach te redden?

Wanneer: woensdag 1 mei
Doelgroep: gezinnen met kinderen tussen de 4-12 jaar
Locatie: start van de speurtocht is op Nelson Mandelapark
Duur: 2 uur
Kosten: €5,- per gezin
De tijdsloten zijn: 9:30 / 9:45 / 10:00 / 10:15 / 10:30 / 10:45 / 11:00

Het is een gezinsactiviteit, het is een speurtocht die je zelfstandig loopt met jouw gezin. SportSupport staat bij de verschillende checkpoints en loopt zelf niet mee.

Aanmelden Super Mario Speurtocht

VakantieKaravaan Plus

De Vakantie Karavaan Plus is een samenwerking tussen Hart Haarlem, Stichting de Baan en SportSupport Kennemerland. Een gezellige ochtend voor kinderen en jongeren met een beperking én vrienden en famillie. Voor de deelnemers zijn er super leuke activiteiten te beleven en voor de ouders staat er een lekker kopje koffie of thee klaar. Komen jullie ook langs? De deuren van de zaal zijn open van 10.00 – 13.00.

Tijd: 10.00 – 13.00 uur
Kosten: Gratis
Locatie: Spaarnehal, Fie Carelsenplein 1, Haarlem
Meer info: kblom@sportsupport.nl

Aanmelden VakantieKaravaan Plus