Er is in de meivakantie genoeg te doen

Van 27 april t/m 12 mei 2024 is het meivakantie en ben je lekker twee weken vrij. Dat geldt niet voor onze buurtsportcoaches. In de meivakantie organiseren zij allemaal te gekke vakantie-activiteiten speciaal voor jou. Bekijk ze hieronder en meld je aan.

30 APRIL

Peuterinstuif | Haarlem-Noord

Dinsdag 30 april is het weer zo ver! SportSupport Kennemerland organiseert weer een nieuwe editie van de populaire Peuterinstuif! De DEGIRO-Hal (thuishaven van badmintonvereniging Duinwijck) wordt weer omgebouwd tot klimparcours, loopfietsbaan en er worden weer toffe clinics georganiseerd!
Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Kosten: €5,-, 1 ouder met peuter (Kinderen met een HaarlemPas mogen gratis meedoen, mail dan naar bdebree@sportsupport.nl)
Locatie:  DEGIRO Hal, Badmintonpad 1, Haarlem
Meer info: bdebree@sportsupport.nl

Aanmelden Peuterinstuif Haarlem-Noord

1 MEI

Komen jullie Mario helpen bij het redden van Peach? | Haarlem-Noord

Op een mooie woensdagochtend waren Peach en Mario samen aan het wandelen in het Nelson Mandelapark…
Bowser had een plan om Peach voor zich te winnen en nam Peach mee…
Om Peach te bevrijden moeten we bij de Koepel zien te komen met de geheime code, Bowser heeft hints laten vallen om tot deze geheime code te komen, deze liggen in verschillende speeltuinen rondom het Nelson Mandelapark. In elke speeltuin kunnen jullie een deel van de code bemachtigen, mits jullie aan de opdrachten voldoen. Gaan jullie Mario helpen om de code te kraken en Peach te redden?

Wanneer: woensdag 1 mei
Doelgroep: gezinnen met kinderen tussen de 4-12 jaar
Locatie: start van de speurtocht is op Nelson Mandelapark
Duur: 2 uur
Kosten: €5,- per gezin
De tijdsloten zijn: 9:30 / 9:45 / 10:00 / 10:15 / 10:30 / 10:45 / 11:00

Het is een gezinsactiviteit, het is een speurtocht die je zelfstandig loopt met jouw gezin. SportSupport staat bij de verschillende checkpoints en loopt zelf niet mee.

Aanmelden Super Mario Speurtocht

VakantieKaravaan Plus | Haarlem-Schalkwijk

De Vakantie Karavaan Plus is een samenwerking tussen Hart Haarlem, Stichting de Baan en SportSupport Kennemerland. Een gezellige ochtend voor kinderen en jongeren met een beperking én vrienden en famillie. Voor de deelnemers zijn er super leuke activiteiten te beleven en voor de ouders staat er een lekker kopje koffie of thee klaar. Komen jullie ook langs? De deuren van de zaal zijn open van 10.00 – 13.00.

Tijd: 10.00 – 13.00 uur
Kosten: Gratis
Locatie: Spaarnehal, Fie Carelsenplein 1, Haarlem
Meer info: kblom@sportsupport.nl

Aanmelden VakantieKaravaan Plus

Sportmix | Haarlem-Schalkwijk

Kom naar de Spaarnehal voor een middag vol sport, spel en fun! Je kunt meedoen met allerlei leuke sport en spel activiteiten.

Tijd: 13.00 – 16.00 uur
Kosten: Gratis
Locatie: Spaarnehal, Fie Carelsenplein 1, Haarlem

Meer over de Sportmix

Bordspelmania | IJmuiden

Dit wordt te gek! Sporthal Zeewijk wordt een Spel- en Speelparadijs. Er zijn diverse bordspellen in het groot te spelen. Denk aan Levend Stratego, XL Kingen, Levensgroot Tafelvoetballen, Bubblevoetbal maar ook een Stormbaan en andere leuke spellen zijn aanwezig.  Kom alleen, met je vrienden en of vriendinnen en maak er een te gekke dag van. Schrijf je snel in.

Tijd: 9.30 – 15.00 uur
Kosten: €3,50
Locatie: Sporthal Zeewijk, Planetenweg 301. IJmuiden

Aanmelden Bordspelmania IJmuiden

2 MEI

VakantieKaravaan | Haarlem-Oost

Wat komt eraan? Wat komt eraan? De VakantieKaravaan! Samen met Stichting Hart organiseren we de VakantieKaravaan voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar. Op donderdag 2 mei organiseren we de VakantieKaravaan alweer voor de tweede keer in Haarlem-Oost. De VakantieKaravaan biedt 5 gave clinics aan die te maken hebben met cultuur, creativiteit en sport! Lijkt jou dit nou helemaal te gek? Schrijf je dan snel in.

Wanneer: donderdag 2 mei
Doelgroep: kinderen tussen 7 en 12 jaar.
Locatie: Sportvereniging HVV DSK
Tijd: 10.45 – 14.00 uur
Kosten: €2,50,-

Aanmelden VakantieKaravaan

3 MEI

Future Cup ‘24 | Haarlem-Schalkwijk

Straatvoetbaltoernooi(boarding) op het Californiëplein in hartje Schalkwijk. De Future Cup is een 5 tegen 5 voetbaltoernooi, elk team mag 2 wissels hebben. 

Leeftijdscategorie 8 t/m 11 jaar
09.30 uur: Aanmelden
10.00 – 12.00 uur Toernooi

Leeftijdscategorie 12 t/m 15 jaar
13.30 uur Aanmelden
14.00 -17.00 uur Toernooi

Doelgroep: jeugd van 8 t/m 15 jaar

Aanmelden Future Cup '24

7 MEI

Kleuterinstuif | Haarlem-Oost

Op dinsdag 7 mei organiseren we in Haarlem Oost de eerste editie van de kleuterinstuif. Kom langs en laat jouw kleuter plezier beleven aan een wereld vol beweging en spel! Onze sportieve kleuterinstuif is perfect voor actieve kleuters die willen spelen, nieuwe vriendjes willen maken en hun motorische vaardigheden willen ontwikkelen. Lijkt je dit nou helemaal te gek? Kom dan gewoon lekker langs!

Wanneer: Dinsdag 7 mei
Doelgroep: Kleuters
Locatie: Gymzaal Martin Luther King, Van Zeggelenplein 31B, Haarlem
Tijd: 10.00-12.00 uur

Aanmelden Kleuterinstuif

8 MEI

Opening Speeltuin Delftwijk | Haarlem-Noord

De jaarlijkse opening van speeltuin Delftwijk komt er weer aan. Tijdens deze middag kun je over de stormbaan, levensgrote bordspellen spelen, is er een jeu de boulestoernooi, kun je jezelf laten schminken en kennismaken met verschillende sporten. Neem vrienden of familie mee om hier een gezellige middag van te maken. Kom een kop koffie halen bij de koffiebar of doe mee met het jeu de boules-toernooi!

Wanneer: Woensdag 8 mei
Doelgroep: Voor de hele buurt
Locatie: Arthur van Schendelplantsoen, Haarlem
Tijd: 14.00-16.00 uur

Meer over de Opening Speeltuin Delftwijk

Wil je via de e-mail op de hoogte worden gehouden van onze vakantie-activiteiten? Laat dan hieronder je gegevens achter.


Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met activiteiten in de vakanties.

Captcha
captcha