Evenementen

Nationale Sportweek 2016   logo NS

Van zaterdag 17 september tot en met zondag 25 september is de nationale sportweek. Een prachtig initiatief van NOC*NSF met als doel sporten te promoten en iedereen te laten ontdekken hoe leuk sporten is. Daarnaast is het natuurlijk ook gezond om  te bewegen.

SportSupport heeft voor deze week een aantal activiteiten uitgelicht uit het brede aanbod wat er die week zoal plaatsvindt. Zaterdag 17 september start de sportweek om 11.00 uur met een grote SportFair. Hier staat het brede aanbod van de veel verenigingen uit Haarlem en omstreken. Je kunt onder andere aan verschillende clinics meedoen, er zijn sportdemonstraties, er is een kinderzeskamp met prijsjes en een kinderfunpark. Kortom voor iedereen is er van alles te zien en te ontdekken.

Daarnaast staat er vrijdag 23 september een Sportcongres op het programma. Dit is toegankelijk voor iedereen die betrokken is bij een vereniging bijvoorbeeld als vrijwilliger, sporter of in het bestuur. Het thema ‘Een financieel gezonde vereniging’ en als hoofdspreker verwelkomen wij Erben Wernermars. Dit alles op een unieke locatie namelijk de Sligro in Haarlem.

We sluiten de sportweek af met de Vitaminstore Halve van Haarlem. Haarlems mooiste in de nazomer. Ga je voor de ultieme uitdaging door de duinen en loop je een halve marathon of kies je voor de 10 of 5 km en loop door onder andere prachtige Haarlemse wijken en de groene omgeving.

Maar naast deze bijzondere activiteiten staat er nog veel meer voor jong en oud op het programma. Check hieronder wat er te de doen is. Per activiteit zijn er verschillen hoe je je kunt aanmelden en de kosten. Sommige activiteiten zijn gratis en andere kosten een paar euro voor een aantal lessen. Klik op de activiteit naar keuze voor meer informatie.

Programma

Zaterdag 17 september

Maandag 19 september

Dinsdag 20 september

Woensdag 21 september

Donderdag 22 september

Vrijdag 23 september

Zaterdag 24 september

Zondag 25 september