Op 22 mei is het weer zover, dan klinkt voor de achtste keer het startschot in het Telstar Stadion voor de ZorgSpecialist Loop. Een loop die je zeker een keer meegedaan moet hebben.

Jessica Gerretsen, 34 jaar, is al 8 jaar een fanatieke hardloopster. Ze woont in Velserbroek en vindt het heerlijk om aan deze regionale loop mee te doen. “Lekker op de fiets naar de start, dus onderweg doe je al de warming-up, je parkeert je fiets en hoppa je gaat rennen. Het is ook een erg prettig parcours. Eerst loop je door de wijk richting het kanaal en het pontje, daarna gaat de route om een heel schattig parkje en dan weer richting het stadion. Omdat de loop kleinschalig is heb je de ruimte, en hierdoor is hij uitermate geschikt om lekker snel te lopen om je persoonlijke record te verbreken. En wat ook ontzettend fijn is, is dat er vrienden en kennissen langs het parcours staan om je aan te moedigen. Daar krijg je altijd weer even een extra boost van.”

Ze zou deze loop bij iedereen aanbevelen. “Wij wonen in een prachtige en veelzijdige regio. En er is gelukkig een flink aanbod aan lokale lopen op verschillende parcoursen en met verschillende afstanden. Voor iedereen is er wel een leuke uitdaging te vinden! Om te beginnen dus op 22 mei in Velsen!”

De ZorgSpecialist is een van de lopen van het Loopcircuit. Doe je mee aan 4 van de 5 lopen uit het Loopcircuit dan krijg je een leuke attentie van Run2Day.

Dus wacht niet langer en schrijf je in voor de ZorgSpecialist Loop, een kleinschalige loop in Velsen. En ontdek hoe mooi dit gebied is. Ga snel naar www.zorgspecialistloop.nl en doe mee!

Letterenloop_10_km_in_53.33_minuten_14062014.jpg