Op dinsdag 29 september was het feest voor de Willem van Oranjeschool. Andres (uit groep 7) had met de Corona actie van JOGG Haarlem, met zijn tekening en gedicht voor ouderen, een prijs gewonnen voor de hele school. SportSupport en JOGG Haarlem gaven Andres deze ochtend een welverdiend sportief cadeau op het schoolplein; een JOGG tas. Deze tas zit vol toffe schoolpleinspelen en -materialen.

Met deze JOGG tas wordt sport, bewegen en buiten spelen gestimuleerd onder de kinderen van de basisschool. Samen sporten geeft meer zelfvertrouwen, het maakt socialer en creëert vriendschappen. Leerlingen kunnen elkaar actief uitdagen op het schoolplein of in de gymzaal. Het onder omstandigheden uitreiken van de prijs zorgde voor een geslaagde ochtend met veel blije gezichten.

JOGG Haarlem heeft 3 JOGG tassen in huis, allemaal met een ander thema; schoolplein spellen, balspellen en loop- & estafette spellen. Deze tassen kunnen door scholen in Haarlem kosteloos worden gebruikt. Je hoeft alleen een reservering door te geven aan czijlstra@sportsupport.nl