Run2Day Haarlem heeft haar naam dit jaar verbonden aan de Heemstede Loop. Ze worden naamgevend sponsor op de 5km. Naast deze samenwerking biedt Run2Day ook een hardlooptraining voor de 5 en 10 km: de Run Academy.

Run2Day Haarlem wil met deze sponsoring laten zien deze winkel er is voor elke hardloper. Of er 5 km gelopen wordt of een marathon. Zij helpen graag elke loper van elk niveau op weg naar zijn/haar persoonlijke topprestatie.

Run Academy
Run Academy verzorgt cursussen van 8 weken. In deze periode word je voorbereid op de 5 of 10 km van de Heemstede Loop. De trainingen starten zaterdag 2 september vanuit de Run2Day winkel in Haarlem. De trainer besteed in de wekelijkse trainingen aandacht aan onder andere loophouding en techniek. Dit wordt gedaan door interval training, core & stability en rek en strek oefeningen. Maar plezier staat natuurlijk bovenaan. Daarna is de Heemstede Loop uitlopen een makkie.

Een van de trainers is Sam Blom, en eigenaar van de hardloopwinkel Run2Day in Haarlem en grondlegger van Run2Forty2 en mede grondlegger van de Run Academy. Zijn hardlooppassie is mensen net zo enthousiast te maken over hardlopen als dat hij zelf is, of je nu beginner bent of voor een marathon wilt gaan trainen. “Ik haal er enorm veel voldoening en plezier uit als ik mensen doelen zie bereiken, die ze zelf vooraf niet of nauwelijks voor mogelijk hielden. Dat geeft mij echt een kick!“

Voor meer informatie en inschrijven kijk je op www.runacademy.nl