SPORTFONDS 18+

Sportfonds 18+

 

Ben je tussen de 18 en 50 jaar en wil je graag gaan sporten? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Door lekker te sporten en te bewegen blijf je langer fit en gezond. En het is altijd leuk om andere mensen te ontmoeten tijdens een sportieve en leuke vrijetijdsbesteding.

Voor wie    
Sportfonds 18+ is bedoeld voor inwoners van Haarlem van 18 tot 50 jaar oud met een Haarlem Pas die graag willen sporten. Via het Sportfonds 18+ kan je verschillende sporten proberen tegen een klein kennismakingsbedrag. Wil je lid worden van een vereniging dan ontvang je eenmalig €100 korting op de contributie van een sportaanbieder of vereniging. Wees er snel bij, want op = op (zodra het fonds leeg is, kunnen we geen €100 korting meer geven)!

Meer over Haarlem Pas
De Haarlem Pas wordt naar een deel van de inwoners van Haarlem met een minimum inkomen automatisch verstuurd in januari. Ook inwoners met een bijstandsuitkering kunnen de Haarlem Pas aanvragen bij de Gemeente Haarlem.

Wilt u mee informatie over het Sportfonds 18+? Neem dan contact op met Lucia Grooff, Danielle Krijger of Jessica Frans op telefoonnummer 023 – 526 03 02 of via de mail: Lgrooff@sportsupport.nl, dkrijger@sportsupport.nl en jfrans@sportsupport.nl.