Na een rumoerige tijd met veel activiteiten die werden afgelast, beperkingen en maatregelen was het op 3 maart dan eindelijk zover. Team Buurtsportcoaches Lisse organiseerde in samenwerking met Hisalis, Bodybouw, Liusna, Badmintonvereniging Lisse, Basketbalvereniging Lisse en Zwemvereniging de Watervrienden een sportinstuif. Verschillende clinics voor kinderen van 7 t/m 12 jaar werden aangeboden.

Maar liefst 150 enthousiaste kinderen stonden te trappelen om te beginnen. Om 9:45 uur was het Sportcentrum de Waterkanten volgestroomd met al die kids en na het aanmelden gingen alle kinderen door naar de tribune waar ze een eigen goodiebag kregen van LJ Sport. De grote vraag was natuurlijk: “Bij welke sporten ben ik ingedeeld vandaag?”

Er stonden maar liefst 5 toffe clinics op het programma en alle kinderen hadden de mogelijkheid om er aan 3 mee te doen. Deze clinics werden onder andere gegeven door Hockeyclub Hisalis, BodyBouw, Volleybalvereniging Liusna, Badmintonvereniging Lisse, Basketbalvereniging Lisse en Zwemvereniging de Watervrienden.

Na 3 uitdagende clinics was het tijd voor een flesje water, een krentenbol en een stukje fruit. Albert Heijn sponsorde deze lekkernijen. Om 13:00 uur gingen de kids door en richting het zwembad om een clinic te volgen van De Watervrienden.

Na 5 uur lang sportplezier en heel wat uurtjes voorbereiding geeft Team buurtsportcoaches Lisse geeft deze dag een 10! “Het was zo ontzettend fijn om weer 150 lachende en rennende kinderen te zien, daar doe je het uiteindelijk voor.” Een groot dankjewel aan iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt. Op naar een nieuw, tof en sportief evenement!

Kijk op www.lisseactief.nl voor het sport en beweeg aanbod in Lisse.