Op woensdag 20 juni zijn alle Bloemendaalse Sportkampioenen in het zonnetje gezet in het openluchttheater Caprera.

Het was een zeer geslaagde en feestelijke avond. Het theater was goed gevuld met maar liefst 70 teams en blije kampioenen met vele fans bestaande uit familie en vrienden.  (Oud)Wethouder Nico Heijink en host Alex Nelissen ontvingen alle kampioenen op het podium waar zij werden gehuldigd en toegejuicht door alle aanwezige supporters. DJ Ruben Visser zorgde met zijn muziek voor een gezellige sfeer in het theater.

Tot talenten van het jaar 2017-2018 werden Marnix Rietveld en Sherina van Rosmalen verkozen. Marnix is kampioen wedstrijdzwemmen op zowel de 100 meter vrije slag, 200 meter wisselslag als de 50 meter vlinderslag. Sherina viel dit jaar zowel individueel, als duo én met haar dansgroep InSync in de prijzen. Zij werd kampioen van Nederland in de categorie streetdance/ hip hop.

Het 1e mix seniorenteam zondag van tennisvereniging LTC Bloemendaal, werd de Sportploeg van het jaar. Het bijzonder is dat dit team bestaat uit allemaal jeugdleden; Anastasija Grujic, Alyssa Wegman, Tara Koster, Kars Monch, Vigo van Noort en Juup Reijne. Zij werden dit seizoen kampioen in de volwassen competitie. Een knappe prestatie gezien de leeftijd van de teams waar ze tegen gestreden hebben.

Dat doorzetten en volhouden loont bewees het echtpaar Brand van Bridgevereniging Adriaan Pauw. Ze spelen beide al vele jaren met veel plezier bridge. Inmiddels beide de tachtig jaar aangetikt werden ze op deze mooie leeftijd voor het eerst in hun leven kampioen afgelopen seizoen. Dit is natuurlijk een prijs waard en daarom kregen ze de SportSpecial oorkonde. Het echtpaar was blij verrast en trots dat ze deze prijs in ontvangst mochten nemen.

Alle winnaars werden verblijd met een prachtige foto van zichzelf of van het team, een mooie bos bloemen en 2 vrijkaarten voor Caprera. De overige kampioenen kregen een stoere pet.

De Huldiging werd dit jaar voor de vijfde maal georganiseerd door SportSupport in samenwerking met de Gemeente Bloemendaal.  De Gemeente Bloemendaal heeft bewegen hoog op de agenda staan. Daarom vindt ze het belangrijk dat de sportende jeugd aan het einde van het sportseizoen de waardering krijgt voor hun inzet.