MKB-Haarlem verwelkomt Stichting SportSupport als nieuw lid. Sport is  zowel voor het MKB als voor SportSupport een dynamisch middels om bij te dragen aan een vitale samenleving.  Dat is de basis van de nieuwe samenwerking!

De diensten van SportSupport sluiten perfect aan bij de duurzame samenleving en economie waar MKB Haarlem voor staat. Daarom zijn wij ook erg blij om SportSupport als nieuws MKB-lid te mogen verwelkomen, ” Aldus aldus Faridah Azimullah, voorzitter van MKB-Haarlem. “Wij proberen die maatschappelijke crossovers te maken die bijdragen aan een kansrijk ondernemersklimaat.”  Door samen te werken ontstaan er nieuwe initiatieven en ideeën op gebied van sport en bewegen naast partnerships op het gebied van sponsoring.

Jerry Buitendijk, directeur van de stichting voegt daaraan toe: ” SportSupport is al 20 jaar actief op gebied van sport in de breedste zin van het woord.”Het maatschappelijk belang van sporten staat voorop. Met ruim 25 buurtsportcoaches organiseren wij uiteenlopende projecten en activiteiten in wijken en gemeenten. Onze medewerkers vormen het directe aanspreekpunt voor bewoners, scholen, sportverenigingen en organisaties om een breed sportaanbod mogelijk te maken. Maar denk ook aan de jeugdsportpas, het aanbod voor bewegen 50+, aangepast sporten, verenigingsadvies en ondersteuning maar ook verschillende hardloopevenementen zoals de Haarlems Dagblad Grachtenloop en de Vitaminstore Halve van Haarlem”.

Allemaal mooie projecten en evenementen waar sporten en bewegen in een duurzame economie voorop staan.