Vitaminstore Halve van Haarlem

Ook dit jaar kan je weer kiezen uit meerdere afstanden; waaronder het pronkstuk De Halve Marathon. Een prachtig parcours door de mooie Haarlemse wijken en daarna door de groene en duinrijke omgeving van Haarlem. Deze marathon kan absoluut niet ontbreken op je hardloopkalender! Schrijf je dus snel hier in!

Lees Meer

Heemstede Sportdag

De basisscholen in Heemstede kunnen op maandag 8 oktober weer mee doen aan de jaarlijkse Sportdag. Er komen ieder¬† jaar rond de 700 kinderen en er worden vanuit maar liefst 25 verschillende sportclinics aangeboden.  

Lees Meer

Start schaatsen (JeugdSportPas)

Je kunt met de JeugdSportPas via verschillende aanbieders een of meerdere lessen schaatsen uit proberen. Bijvoorbeeld op zaterdag 13 oktober bij IJsclub Haarlem / Winterkoninkje. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.  

Lees Meer

Heemstede Loop

De Heemstede Loop is een gezellige herfstloop in de mooie omgeving van Heemstede. De Heemstede Loop kent drie afstanden en voert de lopers van de start/finishlocatie (parkeerterrein van Nieuw Groenendaal Heemstede) door het Groenendaalse Bos en diverse wijken van Heemstede om uiteindelijk te finishen op de Sportparklaan in Heemstede. Bent u al enthousiast? Schrijf u dan hier in!

Lees Meer