SportSupport

Vacatures & Stages

‘Een leven lang gezond actief!’, daarvoor zet SportSupport zich met een team van bijna 50 enthousiaste medewerkers dagelijks in. Voor gemeenten in de regio Zuid-Kennemerland treden wij op als adviseur en uitvoerder van het sportstimuleringsbeleid en in toenemende mate zetten wij sport en bewegen in ten behoeve van maatschappelijke vraagstukken. Diverse private partijen schakelen SportSupport in voor de uitvoering van sportieve projecten en evenementen.

Als geaccrediteerd Leerwerkbedrijf biedt SportSupport per studiejaar of per semester een groot aantal MBO en HBO stageplekken en afstudeerplekken aan. In goede samenwerking met convenantpartners Nova CIOS Haarlem en Inholland en met de Hogeschool van Amsterdam, ROC’s en andere opleidingsinstituten wordt studenten de mogelijkheid geboden om een uitdagend stage en/of afstudeertraject te doorlopen.

Als groeiende organisatie waarbinnen ruimte wordt geboden om je als collega en professional te ontwikkelen zijn we regelmatig in staat nieuwe mogelijkheden te bieden.

Houdt voor een mooie stage of baan dus deze pagina actief in beeld.

Coördinator Marketing en Communicatie (m/v 28 - 32 uur per week)

De functie:
Zoek jij dé volgende stap in jouw Marcom carrière? Stichting SportSupport Kennemerland (SportSupport) zoekt de op HBO niveau acterende ervaren Marcom specialist die graag als teamspeler in een sportieve branche een sterke organisatie helpt om ook een sterk merk te worden!

Wat ga je doen:
Je stelt het strategisch Marcom- en uitvoeringsplan op en je brengt dit ten uitvoer. Je plant, beheert en besteedt ons Marcom budget en bent accounthouder van onze externe partners op het gebied van ontwerp/opmaak/huisstijl en realisatie. Je neemt de projectcoördinatoren en hun teams mee in het waarom, hoe en wat van Marcom. Realiseren van moderne websites en opstellen van teksten en social media berichten kun je en verzorg je. Eens per jaar verras je iedereen met een tot de verbeelding sprekend Jaarverslag waarin we alles wat we zoal in een jaar doen nog eens mooi vertellen en in beeld brengen. Nu nog een magazine, maar straks een…?

Wat kun je:
Je bent een communicatief sterke, resultaatgerichte en creatieve conceptueel denker. Plannen, organiseren en improviseren behoren tot je kernkwaliteiten en je wacht niet perse op instructies. Jouw Nederlands is van het niveau waarmee SportSupport graag voor de dag komt. Onze sector is Sport & Bewegen (S&B), laat dat nou net dé sector zijn waarin je wilt werken en je verder ontwikkelen. Wij vinden het fijn als je bekend bent met ons werkgebied, te weten Kennemerland, IJmond en de Bollenstreek (we groeien nog). Beter nog als je er ook woont.

Wie zijn wij:
SportSupport, 26 jaar jong pas, zet zich met 45 sportieve collega’s (we groeien dus nog), dagelijks in voor onze missie  “Een leven lang gezond actief!”. Met onze diverse projecten zorgen we ervoor dat iedereen naar ambitie en vermogen kan sporten en bewegen. Om mee te doen, om erbij te horen, je fit(ter) te voelen, duurzamer inzetbaar te zijn, gezond(er) te worden én te blijven en misschien zelfs om de ultieme sportieve prestatie te leveren in een specifieke sport of een evenement. Meer weten? Kijk op www.sportsupport.nl, daar vind je ook gelijk ons meest recente Jaarmagazine.

Wij bieden jou:
Een contract voor 28 – 32 uur per week, in eerste instantie voor een jaar, dat bij goed functioneren zal worden verlengd. Jouw salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring, is gebaseerd op de CAO Sociaal Werk schaal 7/8. Jouw secundaire arbeidsvoorwaarden bestaan onder andere uit een 13e maand, 1,5% loopbaanbudget en een woon/werk vergoeding. Mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken bieden wij uiteraard ook, net als af en toe ’s avonds en/of in het weekend werken. Jouw scholingswensen vernemen we graag.

Selectieprocedure:
Graag lezen we jouw inspirerende creatieve motivatie en cv. Stuur je deze voor 22 april naar Jerry Buitendijk via jbuitendijk@sportsupport.nl. Zijn wij enthousiast? Dan nodigen we je graag uit voor een 1e gesprek met MT & S&B collega’s. Voor allebei goed en leuk? Dan praten we graag verder!