Ter versterking van ons sport en beweegteam in Hillegom zoeken wij:

Buurtsportcoach Sport en Bewegen Hillegom (m/v) 20 uur p/w

De functie

Als buurtsportcoach Sport en Bewegen treed je als bekend en herkenbaar sport- en beweegboegbeeld op in onze werkgebieden. Je ontwikkelt en organiseert laagdrempelige sport- en beweegactiviteiten in de buurt, draagt bij aan sportstimuleringsactiviteiten samen met sportieve collega’s en partners uit het welzijnswerk en de zorgsector. Voor deze vacature in Hillegom ligt de nadruk op de doelgroep ouderen en kwetsbare volwassenen.

Wat kun je

Voor de functie buurtsportcoach Sport en Bewegen zoeken wij iemand die het initiatief neemt en zelfstandig aan de slag gaat. Daarnaast werk je graag in teamverband en ben je goed in het bouwen en onderhouden van een relevant netwerk. Dit komt omdat je contactueel en communicatief vaardig bent. Plannen en organiseren, dat kun je als de beste en uiteraard heb je een passie voor sport en bewegen.

Verder vragen wij

  • Een afgeronde opleiding in de sport, minimaal CIOS/ROC (niveau 4) of Hbo Sportkunde.
  • Verklaring omtrent gedrag (VOG).
  • Kennis van en bekend zijn met (sportverengingen, andere sportaanbieders, onderwijs, en welzijnsorganisaties in) de regio Bollenstreek is een pré.
  • Bij voorkeur woonachtig in de regio Bollenstreek.
  • Minimaal 2 volle dagen in de week beschikbaar.

Wie zijn wij

‘Een leven lang gezond actief!’, daarvoor zet SportSupport Kennemerland zich met een team van bijna 50 enthousiaste medewerkers dagelijks in. Voor gemeenten in de regio Kennemerland, IJmond en de Bollenstreek treden wij op als adviseur en uitvoerder van het sportstimuleringsbeleid en steeds vaker zetten wij sport en bewegen in als oplossing voor maatschappelijke vraagstukken. Diverse organisaties schakelen SportSupport Kennemerland in voor de uitvoering van sportieve projecten en evenementen.

Wij bieden jou

Een salaris afhankelijk van leeftijd en werkervaring conform CAO Sociaal werk schaal 5 of 6, inclusief eindejaarsuitkering van 8,3%, 1,5% loopbaanbudget en individueel keuzebudget. De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van een jaar, dat wij bij goed functioneren graag verlengen. Het is niet uitgesloten dat we je op termijn uitbreiding van uren kunnen bieden.

Kom jij onze sport- en beweegteams versterken? Stuur jouw motivatie en CV uiterlijk 22 september 2023 naar Jessica Frans: jfrans@sportsupport.nl. Voor meer informatie over de functie of de procedure kun je contact opnemen met Jessica Frans via 023 – 303 7228.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet, waarbij interne kandidaten voorrang hebben.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.