Voor ons Team Verenigingsadvies zoeken wij een:

Ervaren coördinator en verenigingsadviseur (m/v) 24 – 28 uur p/w

De functie

Als coördinator en verenigingsadviseur ben je de ’meewerkend voorman’ in het Team Verenigingsadvies. Je vertaalt beleid naar praktijk en doet dit samen met onze manager Sport & Bewegen. Ook stel je met ons team verenigingsadvies een jaarplan op, voert dit deels zelf uit en bewaakt de voortgang. Hierbij werk je nauw samen met onze coördinator Clubkadercoaching en de teamleiders per wijk.

Wat ga je doen

Je neemt het initiatief voor themagerichte bijeenkomsten voor sportaanbieders en organiseert deze zelf. Je weet hoe je een verenigingsanalyse opstelt en daarna de in kaart gebrachte knelpunten bij verenigingen wegneemt. Bijvoorbeeld door het uitzetten van een ondersteuningstraject met de clubkadercoach en de buurtsportcoach, ‘de gouden driehoek’. Of je koppelt verenigingen aan partijen uit het sociaal domein en weet deze verbinding duurzaam te borgen binnen de vereniging. Individuele verenigingen en/of samenwerkingsverbanden van verenigingen ondersteun en adviseer je bij het veiliger, vitaler en toekomstbestendiger worden. Je monitort de uitvoering van het beleid en vertaalt dit naar factsheets per kwartaal. And last but not least: de bewaking van het budget voor verenigingsadvies is bij jou in veilige handen.

Wat kun je

Als coördinator en verenigingsadviseur neem je graag initiatief, je bent communicatief vaardig en kan goed zelfstandig werken. Daarnaast werk je graag in teamverband en ben je goed in het bouwen en onderhouden van een relevant netwerk. Plannen en organiseren, dat kun je als de beste en uiteraard heb je een passie voor sport en bewegen.

Wat vragen wij

  • Hbo-werk en denkniveau.
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
  • Je bent in het bezit van een sportgerelateerde opleiding.
  • Je weet ‘hoe het werkt’ op een sportverenigingen, bij andere sportaanbieders, welzijnsorganisaties en in het onderwijs.
  • Aantoonbare affiniteit met het verenigingsleven. Bestuurlijke ervaring is een pré.
  • Bekendheid met de regio Kennemerland, en specifiek Haarlem, is een pré.
  • Bij voorkeur woonachtig in de regio Kennemerland;
  • Bereidheid tot werken in het weekend en/of in de avonduren.

Wie zijn wij

‘Een leven lang gezond actief!’, daarvoor zet SportSupport zich met een team van bijna 50 enthousiaste medewerkers dagelijks in. Voor gemeenten in de regio Kennemerland, IJmond en de Bollenstreek treden wij op als adviseur en uitvoerder van het sportstimuleringsbeleid en steeds vaker zetten wij sport en bewegen in als oplossing voor maatschappelijke vraagstukken. Diverse organisaties schakelen SportSupport Kennemerland in voor de uitvoering van sportieve projecten en evenementen.

Wij bieden jou

Een contract voor 24 – 28 uur per week, in eerste instantie voor een jaar, dat bij goed functioneren wordt verlengd. Jouw salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring, is gebaseerd op de CAO Sociaal Werk schaal 7/8. Jouw secundaire arbeidsvoorwaarden bestaan onder andere uit een sportieve werkomgeving, een 13e maand, 1,5% loopbaanbudget en een woon/werk vergoeding. Mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken bieden wij uiteraard ook, net als af en toe ’s avonds en/of in het weekend werken. Jouw scholingswensen vernemen we graag.

Selectieprocedure

Enthousiast geworden? Reageer dan voor 20 februari 2023 met motivatie en CV naar pvdaart@sportsupport.nl. Gesprekken vinden bij voorkeur plaats in de week van 20 februari.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld