Ter versterking van onze administratie zoeken wij:

Medewerker financiële administratie (m/v) 20-24 uur p/w

De functie
Zoek jij de eerste of een volgende stap in jouw financieel administratieve carrière? SportSupport Kennemerland zoekt een op mbo- of hbo-niveau geschoolde of presterende medewerker financiële administratie. Een teamspeler die er graag in een sportieve organisatie voor zorgt dat de administratie tijdig, volledig en correct wordt gevoerd.

Wat ga je doen
Je wordt een belangrijk onderdeel van, en over enkele jaren mogelijk zelfs de spin in, ons financieel administratieve proces. Je houdt je bezig met crediteurenbeheer, de project- en urenadministratie en inkoopprocessen. Dagelijks verwerk je de per e-mail of post binnenkomende facturen en je onderhoudt contacten met crediteuren over ontvangen facturen. Je boekt de aangeleverde projecturen van de collega’s in de urenadministratie. Je bewaakt deze urenadministratie op correctheid en compleetheid en communiceert hierover met aanleverende collega’s. Je informeert en adviseert jouw leidinggevende of management over voortgang van gevoerde administratie.

Wat kun je
Je begrijpt hoe een financiële administratie is ingericht en kent het belang van deze 100% sluitend voeren. Je hebt ervaring met Exact Online (Project Management) en het Office-pakket. Je bent communicatief vaardig, servicegevoelig en leergierig.

Wie zijn wij
SportSupport Kennemerland zet zich met 50 sportieve collega’s (we groeien nog!), dagelijks in voor onze missie “Een leven lang gezond actief!”. Met diverse projecten zorgen we ervoor dat iedereen naar ambitie en vermogen kan sporten en bewegen. Om mee te doen, om erbij te horen, je fit(ter) te voelen, duurzamer inzetbaar te zijn, gezond(er) te worden én te blijven en misschien zelfs om de ultieme sportieve prestatie te leveren in een specifieke sport of een evenement. Meer weten? Kijk op www.sportsupport.nl, daar vind je ook gelijk ons meest recente digitale jaarmagazine.

Wij bieden jou
Een contract voor 20 – 24 uur per week, in eerste instantie voor een jaar, dat bij goed functioneren wordt verlengd. Jouw salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring, is gebaseerd op de CAO Sociaal Werk schaal 5/6. Jouw secundaire arbeidsvoorwaarden bestaan onder andere uit een 13e maand, 1,5% loopbaanbudget, een laptop, telefoonapp en een woon-werkvergoeding. Mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken bieden wij uiteraard ook. Jouw ambitie en scholingswensen horen we graag.

Selectieprocedure
Graag lezen we jouw inspirerende en creatieve motivatie en cv. Stuur deze voor 1 september 2023 naar Monique Roos via mroos@sportsupport.nl. Zijn wij enthousiast? Dan nodigen we je graag uit voor een eerste gesprek.