Thema-avond Duurzaamheid “Win(st) met energie

By 10 jul 2018Agenda

Energie is een grote kostenpost op uw begroting. Landelijk gezien gaat gemiddeld zo’n 15% van de totale begroting op aan stroom en gas. Hierop structureel besparen is niet alleen goed voor het milieu, maar vooral ook goed voor uw portemonnee! Een structureel lagere energienota draagt bij aan het toekomstbestendig maken van uw vereniging. Maar hoe pak je dat aan? Waar begin je en welke maatregelen zijn zinvol?

Gemeente Haarlem wil u hierin graag ondersteunen omdat gezonde sportverenigingen een belangrijke bijdrage leveren aan het verenigingsleven en de leefbaarheid in de gemeente.

Daarom bieden we u in samenwerking met SportStroom praktische hulp en begeleiding bij het verduurzamen van uw sportaccommodatie en informeren wij u graag verder tijdens een informatiebijeenkomst.
Tijdens de bijeenkomst vertellen de gemeente Haarlem, SRO en SportStroom u graag alles over energiebesparing, het gebruik van (eigen opgewekte) groene energie en de financiering van maatregelen en de begeleiding rondom de subsidieaanvraag.
Ook zullen de mogelijkheden om versneld LED verlichting op uw sportveld te plaatsen worden toegelicht, qua planning, financiering en techniek. En zullen de actualiteiten uit het landelijke energie & sport akkoord aan bod komen.

Programma:
Datum: Dinsdag 10 juli
Locatie: Haarlem, locatie volgt
Inloop: 19.00 uur
Start: 19.30 uur
Einde: 21.30 uur