Het kan allemaal met de JeugdSportpas!

Het laatste seizoen van JeugdSportPas is weer van start gegaan met veel zomerse activiteiten. Kinderen van 5 t/m 18 jaar kunnen gebruik maken van JeugdSportpas en zo op een laagdrempelige manier kennis maken met diverse vormen van sport.

Bewegen is goed, gezond en leerzaam voor de jeugd. De JeugdSportPas heeft een zeer divers en aantrekkelijk pakket kennismakingsactiviteiten samengesteld, in samenwerking met de lokale sportverenigingen. Ook interessant voor kinderen die al aan sport doen, maar die het leuk vinden om een keer een andere sport te proberen.

Er kan deze laatste periode weer honk- en softbal worden gespeeld. Of het stoere golfsurfen. Trampolinespingen of paardrijden het kan allemaal. Ook zijn er activiteiten voor ouder en kind. Het gaat meestal om 4 kennismakingslessen tegen een kleine betaling. Op de website jeugdsportpas.nl staat het complete aanbod.

Ook is er een gratis SportPass App. Deze app stuurt berichten over het sportaanbod in de buurt en hiermee wordt het inschrijven nog makkelijker gemaakt. De SportPas App is beschikbaar in Google Play en de App Store

Het inschrijven gaat heel simpel via jeugdsportpas.nl. Er wordt een account aangemaakt daarna kan er worden gekozen uit het hele aanbod en inschrijven maar!
Ozlines Surfschool foto11