Ter versterking van ons team zoeken wij een:

JOGG-regisseur Velsen (m/v) 16 uur p/w

De functie

De JOGG-aanpak staat voor een integrale aanpak waarin een netwerk van lokale en (inter)nationale partijen samenwerkt om de leefomgeving van kinderen en jongeren gezonder te maken. JOGG-regisseurs binnen gemeenten zorgen voor de lokale uitvoering van de JOGG-aanpak. Als JOGG-regisseur voor de gemeente Velsen kom je te werken binnen het team preventie en gezondheid van SportSupport Kennemerland. Dit team bestaat uit 2 regisseurs en 1 manager. Verder werk je heel nauw samen met het team buurtsportcoaches in de gemeente Velsen.

Wat ga je doen

Als JOGG-regisseur betrek je relevante organisaties in de gemeente bij de aanpak en verbind je lokale initiatieven en vraag en aanbod van deze organisaties. Je faciliteert samenwerkingsprojecten en grotere campagnes, maar verricht soms ook uitvoerende taken in projecten. Je zorgt ervoor dat het gevormde netwerk betrokken blijft, zodat samenwerking en eigenaarschap ontstaat.

Wat kun je

Als JOGG-regisseur neem je graag initiatief, ben je communicatief vaardig en kan je goed zelfstandig werken. Daarnaast werk je graag in teamverband en ben je goed in het bouwen en onderhouden van een relevant netwerk. Plannen en organiseren, dat kun je als de beste en uiteraard heb je een passie voor sport, bewegen en gezondheid.

Wat vragen wij

  • Hbo-werk- en -denkniveau.
  • Relevante werkervaring.
  • Je weet ‘hoe het werkt’ op sportverenigingen, bij andere sportaanbieders, welzijnsorganisaties en in het onderwijs.
  • Aantoonbare affiniteit met de JOGG-aanpak.
  • Bekendheid met de regio Kennemerland, en specifiek Velsen, is een pré.
  • Bij voorkeur woonachtig in de regio Kennemerland.

Wie zijn wij

‘Een leven lang gezond actief!’, daarvoor zet SportSupport zich met een team van bijna 50 enthousiaste medewerkers dagelijks in. Voor gemeenten in de regio Kennemerland, IJmond en de Bollenstreek treden wij op als adviseur en uitvoerder van het sportstimuleringsbeleid en steeds vaker zetten wij sport en bewegen in als oplossing voor maatschappelijke vraagstukken. Diverse organisaties schakelen SportSupport Kennemerland in voor de uitvoering van sportieve projecten en evenementen.

Wij bieden jou

Een contract voor 16 uur per week, in eerste instantie voor een jaar, dat bij goed functioneren wordt verlengd. Jouw salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring, is gebaseerd op de CAO Sociaal Werk schaal 7. Jouw secundaire arbeidsvoorwaarden bestaan onder andere uit een sportieve werkomgeving, een 13e maand, 1,5% loopbaanbudget en een woon-werkvergoeding. Mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken bieden wij uiteraard ook, net als af en toe ’s avonds en/of in het weekend werken.

Selectieprocedure

Enthousiast geworden? Reageer dan voor 28 april 2023 met motivatie en CV naar tjoon@sportsupport.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld