Verenigingen

 

Haarlems Sportakkoord

1
1

Advies en ondersteuning

Tijden veranderen en ontwikkelingen gaan steeds sneller. Voor een vereniging is het belangrijk om wel bij te blijven want een vereniging goed onderhouden daar komt toch veel bij kijken. Om jou hierbij goed te ondersteunen biedt SportSupport Verenigingsadvies en Ondersteuning (VAVO). Wij helpen je graag om jouw vereniging verder te ontwikkelen en te begeleiden waar nodig. Wij zijn jouw eerste aanspreekpunt voor vragen met betrekking tot je vereniging.

Wij kunnen je bijvoorbeeld ondersteunen met het opstellen van taak- en functieomschrijvingen of het beleidsplan. Of het opleiden en adviseren van het kader.

Kennis delen
Daarnaast organiseren wij jaarlijks de volgende bijeenkomsten voor alle verenigingen in de regio waarbij verenigingen van elkaar kunnen leren en ervaringen met elkaar delen.

Expertmeeting
Veel verenigingen hebben te maken met dezelfde vraagstukken, denk bijvoorbeeld aan sponsoring en vrijwilligers. Daarom organiseren wij sinds een aantal jaar diverse meetings waar experts hun kennis delen.

Thema bijeenkomst
Een bijeenkomst over een specifiek thema of onderwerp behoort ook tot de mogelijkheden. Dit is een vervolg op de expertmeeting en gaat dus dieper in op een specifiek thema. Dit kan alleen voor jouw vereniging zijn of een combinatie met meerdere verenigingen die ook verder willen inzoomen op dit thema. Denk hierbij aan bijeenkomsten op het gebied van vrijwilligers, ledenwerving- en behoud en sponsoring.

Neem voor meer informatie contact op met:

Bloemendaal:
Mikel Rosenbach

Heemstede:
Mikel Rosenbach

Haarlem:
Algemeen
Jeroen Koomen
Cunnar Kops
Jeroen Tuininga

Telefonisch kun je ons bereiken via 023 5260302.