SPORTFONDS 18+

Sportfonds 18+

Voor wie is het Sportfonds 18+ bedoeld?
Dit fonds is bedoeld voor inwoners van Haarlem, van 18 jaar of ouder met een Haarlem Pas, die graag willen sporten. De Haarlem Pas wordt in januari automatisch verstuurd naar een deel van de inwoners van Haarlem met een minimum inkomen. Tevens kunnen inwoners met een bijstandsuitkering de Haarlem Pas proberen aan te vragen.

Wat is het Sportfonds 18+?
Inwoners van Haarlem van 18 jaar en ouder met een Haarlem Pas kunnen een bijdrage van maximaal €100,- ontvangen wanneer ze lid willen worden van een vereniging/organisatie. Enige voorwaarde is dat er gebruikt is gemaakt van het sportaanbod van de website bewegen50plus.nl

Hoe kan je in aanmerking komen voor deze bijdrage?
Indien je in bezit bent van een Haarlem Pas en je wilt gaan sporten kijk dan eerst op de website bewegen50plus.nl. Daar staan de kennismakingslessen van meer dan 350 cursussen verspreidt over heel Haarlem. Je mag je aanmelden voor 1 of meerdere cursussen.

Bevalt de sport/vereniging en je wilt graag lid worden, volg dan de volgende stappen.

  1. Stuurt een kopie van jouw Haarlem Pas naar SportSupport.
  2. Dit kan via de mail: Lgrooff@sportsupport.nl of per post:
    Stichting SportSupport Kennemerland
    Henk van Turnhoutpad 1,
    2034 Jl Haarlem
  3. Wij stellen de organisatie/vereniging op de hoogte dat jij graag lid wilt worden. De organisatie/vereniging stuurt ons dan een factuur van €100 zodat jij alleen nog maar het restbedrag boven deze €100 hoeft te betalen.

NB: soms biedt de organisatie/vereniging ook nog eens 10% extra korting op het lidmaatschap. Dit wordt dan bij de desbetreffende sport vermeldt op de website.

Note: Het bedrag dat in het Sportfonds 18+ zit is niet oneindig, dus op=op en wie het eerste komt, het eerste maalt.

schermafbeelding-2016-11-29-om-12-27-19