SPORTFONDS 50+

Sportfonds 50+

Voor wie is het Sportfonds 50+bedoeld?
Dit fonds is bedoeld voor inwoners van Haarlem, van 50 jaar of ouder,  met een Haarlem Pas die graag willen sporten.

De Haarlem Pas wordt naar een deel van de inwoners van Haarlem met een minimum inkomen automatisch verstuurd in januari . Tevens kunnen inwoners met een bijstandsuitkering de Haarlem Pas  aanvragen.

Wat houdt  het Sportfonds 50+ in?
Inwoners van Haarlem van 50 jaar en ouder met een Haarlem Pas kunnen een bijdrage van maximaal €100,- ontvangen als ze lid willen worden van een vereniging/organisatie uit de SportSupport Bewegen 50+ brochure .

Hoe kan men in aanmerking komen voor deze bijdrage?
Indien men in bezit is van een Haarlem Pas, dan vraagt men eerst de SportSupport Beweegpasbrochure 50+ gratis aan via de mail: Lgrooff@sportssupport.nl of telefonisch: 023-5260302 De brochure wordt dan gratis opgestuurd. In deze brochure staat een overzicht van kennismakingslessen bij sport en beweegaanbieders

Men maakt een of meerdere keuzes uit de kennismakingslessen uit deze brochure en stuurt het inschrijfformulier , met kopie van de Haarlem Pas, op naar SportSupport.  SportSupport stelt de vereniging/organisatie op de hoogte dat er iemand 4x komt kennismaken.
Indien de kennismakingslessen, kosten €2,50,  bevallen en men lid wil worden, dan meldt de deelnemer  dit bij de sportvereniging of organisatie.
De vereniging/organisatie krijgt  dan de financiële vergoeding van maximaal €100,- en de deelnemer betaalt  het restbedrag van de contributie aan de vereniging/organisatie.
NB: soms biedt de organisatie/vereniging ook nog eens 10% extra korting op het lidmaatschap. Dit wordt dan bij de desbetreffende sport vermeld in de gids

Note: Het bedrag dat  in het Sportfonds 50+ zit is niet oneindig,  dus op=op en wie het eerste komt, het eerste maalt.

schermafbeelding-2016-11-29-om-12-27-19