SportSupport gaat in juni het project ‘Heel Haarlem Wandelt’ lanceren. Het doel is om zoveel mogelijk Haarlemmers zowel individueel als in groepen aan het wandelen te krijgen. Elke dag een half uurtje matig tot intensief te bewegen is goed voor de algehele verbetering van de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Er komt een website met daarop alle wandelgroepen in Haarlem, van rustig of sportief wandelen tot power walking maar ook rollator wandelen. Met deze website is het voor Haarlemmers heel makkelijk om te zien waar en in welke vorm er ergens in Haarlem gewandeld wordt, om de drempel om te gaan wandelen zo laag mogelijk te maken. Wandelen kan iedereen, kan overal en op elk moment van de dag.

Oproep wandelgroepen en clubjes
Lucia Grooff, buurtsportcoah bij SportSupport doet bij deze een oproep aan alle bestaande wandelgroepen en clubjes. “Meld jullie groep aan zodat wij deze op de nieuwe website kunnen plaatsen. Ook als je een wandelgroep wilt starten of graag wilt wandelen maar nog geen wandelmaatje hebt. Bel of mail mij. Bewegen is goed maar samen bewegen is nog veel leuker en gezellig. Doen jullie mee?”

Aanmelden
Voor meer informatie, een aanmelding of vragen kan gebeld of gemaild worden met Lucia Grooff van SportSupport: Lgrooff@sportsupport.nl of tel 023 303 72 38