Evenementen

RSM Loopcircuit Powered by Run2Day Haarlem

Doe jij dit jaar mee aan minimaal vijf van de zes lopen (afstand 5 of 10 km) dan krijg je automatisch het Loopcircuitcadeau. De kinderlopen en FamilyRun zijn hiervan uitgesloten. Het Loopcircuitcadeau wordt je aangeboden door Run2Day Haarlem.

Spelregels

Wil je weten hoe het precies werkt lees dan hier de spelregels van het RSM Loopcircuit powered by Run2Day Haarlem

Het Loopcircuit

Om kans te maken op het circuitcadeau of de wedstrijdprijzen moet je dus aan minimaal vijf van de zes onderstaande lopen meedoen.

Logo LoopCircuit RSM

Goed voorbereid van start

Gaat u ook weer lekker trainen voor een leuke hardloopwedstrijd of een bedrijvenloop? Hardlopen is gezond, lekker en met collega’s leuk om te doen. Je wordt fit en vitaal en het is lekker om goed in conditie te zijn en te blijven. Maar het is weleens goed om stil te staan bij het idee dat u een blessure kunt oplopen. Sinds 1 januari valt sportgeneeskunde deels onder de basisverzekLogo Sport- en Beweegkliniekering (indien u een verwijzing van de huisarts of andere specialist heeft) en een vrijwillig sportmedisch onderzoek wordt meestal vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Het Sport Medisch Adviescentrum Haarlem (SMA) levert hoogwaardige sportgeneeskundige zorg.
Meer informatie? Klik hier.

Winnaars RSM Loopcircuit powered by Run2Day 2016

Mannen 10 km
Vrouwen 10 km
Mannen 5 km
Vrouwen 5 km