Evenementen

RSM Loopcircuit Powered by Run2Day Haarlem

Doe jij dit jaar mee aan minimaal vier van de zes lopen (afstand 5 of 10 km) dan krijg je automatisch het Loopcircuitcadeau. De kinderlopen en FamilyRun zijn hiervan uitgesloten. Het Loopcircuitcadeau wordt je aangeboden door Run2Day Haarlem.

Spelregels

Wil je weten hoe het precies werkt lees dan hier de spelregels van het RSM Loopcircuit powered by Run2Day Haarlem

Het Loopcircuit

Om kans te maken op het circuitcadeau of de wedstrijdprijzen moet je dus aan minimaal vier van de zes onderstaande lopen meedoen.

Logo LoopCircuit RSM

Goed voorbereid aan de start na een bezoek aan de sportarts

Je fitter voelen, de 10 km volbrengen of zelfs de hele marathon, die veel te dure spijkerbroek weer kunnen passen of gewoon lekker je hoofd leeg maken. Wat je doel van het hardlopen ook is, alles begint met een goede voorbereiding.

Wat is mijn conditie op dit moment? Hoe kan ik er voor zorgen dat ik niet weer een blessure oploop? Kunnen mijn hart en longen deze belasting wel aan en waar ligt mijn omslagpunt?  Logo Sport- en Beweegkliniek

Voor al deze vragen kun je terecht bij de sportarts! Maak een afspraak bij de Sport- en Beweegkliniek op het blessurespreekuur of plan een gezondheidsonderzoek met inspanningstest en wij helpen je je doel te behalen!

Kijk voor meer informatie over onze kliniek en onze diensten op www.sport-en-beweegkliniek.nl of bekijk hier de video over het sportmedisch onderzoek.

Ook kunt u uw vraag telefonisch stellen of een afspraak inplannen via het telefoonnummer 023-525 80 80.

Sport- en Beweegkliniek
IJsbaanlaan 4 B
2024 AV, Haarlem

Eindstand RSM Loopcircuit powered by Run2Day 2017

Mannen 10 km
Vrouwen 10 km
Mannen 5 km
Vrouwen 5 km