SPORTFONDS 18+

Volwassenen Sportfonds

Voor wie is het Volwassenen Sportfonds bedoeld?
Dit fonds is bedoeld voor inwoners van Haarlem, van 18 jaar of ouder met een HaarlemPas, die graag willen sporten. De HaarlemPas wordt in januari automatisch verstuurd naar een deel van de inwoners van Haarlem met een minimum inkomen. Tevens kunnen inwoners met een bijstandsuitkering de HaarlemPas proberen aan te vragen.

Wat is het Volwassenen Sportfonds?
Inwoners van Haarlem van 18 jaar en ouder met een HaarlemPas kunnen een bijdrage van maximaal €150,- ontvangen wanneer ze lid willen worden van een vereniging/organisatie. Enige voorwaarde is dat er gebruikt is gemaakt van het sportaanbod op deze website.

Hoe kan je in aanmerking komen voor deze bijdrage?
Indien je in bezit bent van een HaarlemPas en je wilt gaan sporten kijk dan eerst op de website met het aanbod. Daar staan de kennismakingslessen van meer dan 350 cursussen verspreidt over heel Haarlem. Je mag je aanmelden voor 1 of meerdere cursussen.

Bevalt de sport/vereniging en je wilt graag lid worden, volg dan de volgende stappen.

  1. Stuurt een kopie van jouw HaarlemPas naar SportSupport.
  2. Dit kan via de mail: Lgrooff@sportsupport.nl of per post:
    Stichting SportSupport Kennemerland
    Henk van Turnhoutpad 1,
    2034 Jl Haarlem
  3. Wij stellen de organisatie/vereniging op de hoogte dat jij graag lid wilt worden. De organisatie/vereniging stuurt ons dan een factuur van €100 zodat jij alleen nog maar het restbedrag boven deze €150 hoeft te betalen.

NB: soms biedt de organisatie/vereniging ook nog eens 10% extra korting op het lidmaatschap. Dit wordt dan bij de desbetreffende sport vermeldt op de website.

Note: Het bedrag dat in het Volwassenen Sportfonds  zit is niet oneindig, dus op=op en wie het eerste komt, het eerste maalt.