VRIJWILLIGERS

Vrijwilligers

Heb jij zin om je handen uit de mouwen te steken en wat te betekenen voor evenementen als de ZorgSpecialist Grachtenloop, de Halve van Haarlem of de Nationale Diabeteschallenge? Kom ons dan helpen als vrijwilliger. Om onze evenementen en activiteiten tot een succes te maken helpen jaarlijks vele vrijwilligers ons met de organisatie of begeleiding. Sterker nog: wij kunnen niet zonder ze.

Wil jij als vrijwilliger aan de slag en iets beteken voor de sport in Haarlem en omstreken? Meld je dan aan als vrijwilliger door een e-mail te sturen naar vrijwilligers@sportsupport.nl. Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken: 023-5260302

Onze vrijwilligers en SportSupport heten je van harte welkom!

Stuur ons een e-mail

Wat wij bieden

Vrijwilligers zijn voor ons onmisbaar. Daarom doen we ook graag iets terug. Als vrijwilliger ontvang je:

  • Een vrijwilligersshirt (bekijk hem hieronder!)
  • Eten en drinken tijdens je werk
  • Een uitnodiging voor de SportSupport Vrijwilligersborrel
  • Sociale contacten
  • Veel waardering
  • Gezellige groep vrijwilligers

Een speciaal vrijwilligers t-shirt om jou te bedanken

Voor de herkenbaarheid en om als bedankje voor je inzet ontvangt iedere vrijwilliger van ons het speciale vrijwilligersshirt.

Wat andere vrijwilligers zeggen:

Leontine Dieben
Leontine Dieben (64 jaar) is al jaren één van de vaste vrijwilligers voor de Teva Halve van Haarlem. Als het aan haar ligt gaat ze voorlopig  nog niet stoppen als vrijwilliger, want haar passie blijft bij het hardlopen en hoe mooi is het om op deze manier betrokken te blijven bij verschillende evenementen.

Lees het interview met Leontine

Coby Hesp
“Toen ik vijfentwintig was stopte ik met werken. In de krant stond aanbod waarbij je kon wandelen met mensen die een verstandelijke beperking hebben. Dat sprak mij erg aan. Daar leerde ik iemand kennen die mij vertelde over SportSupport.”

Lees het interview met Coby