Evenementen

Een onvergetelijke beleving

Sportevenementen bevorderen een gezonde en actieve samenleving. SportSupport organiseert een breed scala kwalitatieve sportevenementen, voor alle leeftijden en alle niveaus. Aansprekend en onderscheidend. Het aanbod loopt uiteen van hardloopevenementen tot sportdagen en -instuiven. Al deze evenementen hebben een gemeenschappelijk doel: jou als deelnemer een geweldige dag bezorgen! Kijk snel aan welke evenementen je mee kan doen:

21 juni 2024 – De Zorgspecialist Grachtenloop

Doe mee aan de 27ste editie van de gezelligste midzomeravondrun van Haarlem. Je kunt kiezen uit een KidsRun, 5.5 of 10 km. De inschrijving opent op 1 maart!

Houd de website van de Grachtenloop in de gaten voor de laatste info. 

29 september 2024 – De Run2Day Halve van Haarlem

Dit hardloopfeest op de Grote Markt wil jij niet missen! Ga jij voor de 5 of 10 km? Is dat nog niet genoeg? Kies dan voor de Halve Marathon, deze loopt door de prachtige Kennemerduinen. De kinderen kunnen kiezen uit twee afstanden. De inschrijving opent op 1 april!

Houd de website van de SportSupport Halve van Haarlem in de gaten voor de laatste informatie. 

27 oktober 2024 – De Heemstede Loop

Deze gezellige loop is na een aantal jaar afwezigheid weer terug op de kalender! Inschrijven kan vanaf 23 juni. Je kunt kiezen uit de 5 of 10 km. Voor de kinderen organiseren we de Les Petits FamilyRun.

Houd de website van de Heemstedeloop in de gaten voor de laatste informatie.