SportSupport

Wat kunnen wij voor jouw gemeente of organisatie doen?

Als partner vind je bij SportSupport informatie, advies, organisatie, uitvoering en ondersteuning van de sport in Haarlem en omgeving. Al 25 jaar lang! Breedtesportstimulering is een kerntaak van SportSupport. Daarnaast vind je er onze topsporttak: Stichting Topsport Kennemerland.

Activiteiten in de wijk
De maatschappelijke functie van sport vinden wij belangrijk. Met behulp van tientallen SportSupport-combinatiefunctionarissen en buurtsportcoaches organiseren we uiteenlopende projecten en activiteiten in wijken en gemeenten. Onze medewerkers vormen het directe aanspreekpunt voor bewoners, scholen, sportverenigingen en organisaties om een breed sportaanbod mogelijk te maken. Van initiëring tot verzorging, in aansluiting op de lokale wensen en behoeften. Inmiddels zetten de gemeenten Haarlem, Heemstede, Hillegom, Bloemendaal, Velsen en Haarlemmerliede/Spaarnwoude ons in om sportbeleid ten uitvoer te brengen.

Evenementen en ondersteuning
SportSupport heeft veel ervaring met het organiseren van evenementen. Waaronder zes regionale loopevenementen, een tweejaarlijkse Olympische Dag voor het basisonderwijs, de jaarlijkse Sport-In en de huldiging van sportkampioenen.

Ook bedienen we cliënten voor aangepast sporten in de regio met advies en informatie. De Haarlemse en regionale sportverenigingen worden ondersteund via actuele thema’s, beweegprojecten, voorlichting en juridische bijstand. Waar mogelijk werken we met hen samen.

Wil je nader kennismaken of mogelijke raakvlakken verder onderzoeken? Bel of mail ons dan via 023 – 5260 302
of info@sportsupport.nl.