SportSupport

Een leven lang gezond actief

SportSupport is al 25 jaar actief in het verzorgen van informatie, advies, organisatie en ondersteuning van de sport in de regio Zuid-Kennemerland in de meest brede zin van het woord.

Breedtesportstimulering is de kerntaak van SportSupport, daarnaast organiseert SportSupport een scala aan regionale sportevenementen en heeft het een aparte topsporttak, Stichting Topsport Kennemerland.

Bij SportSupport is vooral de maatschappelijk functie van sport erg belangrijk. Dit uit zich in de diverse projecten die worden geïnitieerd en uitgevoerd. Hierbij moet men denken aan het Aangepast Sporten, Ouderensport, Sport in de Wijk, JeugdSportPas, Schoolsport en Verenigingsadvies en Verenigingsondersteuning. Voor vijf gemeenten treedt SportSupport op als inhoudelijk en juridisch werkgever van buurtsportcoaches.

Zoals gezegd organiseert SportSupport naast deze maatschappelijke activiteiten ook een aantal sportevenementen. Voorbeelden hiervan zijn de Olympische Dag Haarlem, de Huldiging Haarlemse Topsporters, wandeltochten, de ZorgSpecialist Grachtenloop, de Teva Halve van Haarlem en de Heemstede Loop. Daarnaast ondersteunt SportSupport ook de Letterenloop.

Met dit pakket aan sportactiviteiten en -projecten biedt SportSupport een breed scala van (sport)mogelijkheden aan, waarmee het de inwoners en verenigingen van Zuid-Kennemerland graag van dienst is.

Wil je meer weten wat SportSupport voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 023 – 5260 302 of info@sportsupport.nl.

Jaarmagazine 2022

Lees hier het jaarmagazine 2022