Wandel Voetbal bij Onze Gezellen

Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een voetbalvorm voor 60-plussers die op hun oude dag nog lekker actief bezig willen zijn. Sinds eind juni wordt er Walking Football gespeeld op de voetbalvelden van Onze Gezellen. In samenwerking met SHDH speelt een groep 60+ers onder begeleiding van een gediplomeerd trainer van SportSupport lopend voetbal.

De naam zegt het al, dit is voetbal zonder rennen. Een spelvorm die de fysieke gesteldheid van 60-plussers respecteert, waardoor een leven lang voetbal mogelijk wordt. En een spelvorm waarbij spelplezier en plezier maken met elkaar voorop staan. Zodat deelnemers niet alleen fysiek maar ook mentaal fit worden of blijven.

Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Bovendien kun je bewijzen dat je je voetbalstreken nog niet bent verleerd. Daarnaast is het een uitgelezen mogelijkheid om betrokken te raken bij een vereniging.

Er is nog ruimte in de groep op woensdagochtend van 11.15 – 12.00 uur bij Onze Gezellen op het van der Aart Sportpark.

Wilt u mee doen met deze leuke, sportieve groep, meldt u zich dan aan bij Jessica Frans jfrans@sportsuppport.nl of bel voor meer informatie 023-5260302.

U heeft sportieve kleding en voetbalschoenen nodig om mee te kunnen doen (trainingsbroek).

Bij slecht weer wordt er in de hal gespeeld.

Deelname is € 3,50 per keer.

Voorkant flyer Wandel Voetbal