Op zondag 24 september start Haarlems mooiste in de nazomer: de Vitaminstore Halve van Haarlem.

Je kan dit jaar weer kiezen uit meerdere afstanden maar het kroonjuweel is  natuurlijk de halve marathon. Een prachtig parcours door de mooie Haarlemse  wijken en daarna door de groene en duinrijke omgeving van Haarlem. Deze halve marathon mag niet ontbreken op je bucketlist.

Daarnaast kan je ook kiezen voor de 5 of 10 km. Twee schitterende routes door Haarlem en daarbij maakt de 10 maakt nog een kleine lus onder andere langs Elswout en over het prachtige laantje met de 7 bruggetjes. Als jij met je collega’s een sportieve uitdaging aan wil gaan kies er dan voor om samen mee te doen aan de bedrijvenloop. De bedrijvenloop kent vele voordelen zoals het ontvangst in een mooie businesslocatie waar de koffie en thee en andere versnaperingen voor jullie klaar staan, natuurlijk wordt er een leuke teamfoto van jullie gemaakt, het logo op de website en nog vele andere extra’s.

En natuurlijk denken we bij de Halve van Haarlem ook aan de kinderen en de allerkleinsten. Die kunnen dit jaar weer meedoen aan de Overspaern Makelaardij Kabouterloop of de Overspaern Makelaardij KidsRun.

Het wordt weer een sportieve dag in Haarlem centrum.

Deze loop wil je toch niet missen! Noteer in je agenda zondag 25 september doe jij mee aan de Halve van Haarlem.

Meer informatie klik hier.