SPORTAKKOORD BLOEMENDAAL

€500,- cadeau

Om alle verenigingen op een positieve manier te stimuleren om kennis te maken met de mogelijkheden van het Sportakkoord, stelt de gemeente Bloemendaal per vereniging een budget van €500,- beschikbaar. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een formulier invullen en een doelgroep en doel benoemen die je met dit budget wil bereiken.

Deze extra middelen bieden de mogelijkheden om lokale sportaanbieders te ondersteunen bij het heropstarten van activiteiten voor de huidige leden, nieuwe leden te werven en oud-leden opnieuw te prikkelen.

Aanvragen kennen een maximum budget van € 500,-.  Je kunt als sportaanbieder maximaal één keer dit bedrag aanvragen. OP=OP.

Voor meer informatie, voorwaarden en het aanvraagformulier, klik op onderstaande button.

De activiteit moet aan één van de volgende voorwaarden voldoen

1. Het aanbod is gericht op het herstellen/versterken van de band met de huidige leden/ouders.
2. Het aanbod is gericht op het werven van nieuwe leden.
3. De activiteit staat in het teken van het in gesprek gaan met leden en ouders over het verrichten van vrijwilligerswerkzaamheden.
4. Commerciële aanbieders bieden gratis aanbod aan of nemen een gratis proefles op in een reeks.
5. De activiteit heeft als doel bewoners en partijen in de (directe) omgeving/de wijk binnen te halen op de accommodatie.
6. Het aanbod staat in het kader van ontmoeten, bewegen, meedoen voor iedereen en/of het versterken van de (vrijwilligers)organisatie.

Naar het aanvraagformulier