Op zaterdag 15 mei organiseert SportSupport de Fittest in Bennebroek in samenwerking met Fysiopraktijk Bennebroek (Akonietenlaan 4, Bennebroek). Deze Fittest is voor alle inwoners uit de gemeente Bloemendaal met de leeftijd van 65 jaar en ouder.

Door mee te doen aan de Fittest leren deelnemers meer over hun fitheid en krijgen, indien nodig, een adviesgesprek met een van de aanwezige fysiotherapeuten. Ook is er een diëtiste aanwezig en wordt er een Beweegmarkt georganiseerd met het sport- en beweegaanbod uit de omgeving. Gezien de omstandigheden zijn er een aantal aanbieders fysiek aanwezig, verder zijn er flyers en folders met informatie over verschillende activiteiten.

De Fittest verloopt volgens alle COVID-19 maatregelen. Deelnemers komen niet met elkaar in contact, de testen zijn op gepaste afstand en Fysiotherapie Bennebroek hanteert de huidige COVID-19 maatregelen met betrekking tot de locatie.

Meedoen is gratis. Aanmelden verplicht. Stuur een mail naar fittestbloemendaal@sportsupport.nl, of bel buurtsportcoach Pascalle op: 023 – 3037 258. Vermeld bij de aanmelding naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en voorkeur voor een tijdstip: voorkeur ochtend, voorkeur middag of geen voorkeur.  Aanmelden kan tot maandag 10 mei 2021. Wacht niet te lang want vol = vol!