De Sport-In Fun Experience is een super gaaf sportevenement in de kerstvakantie voor kinderen van 2 t/m 13 jaar. Op zondag 22 december en maandag 23 december 2019 staat het Kennemer Sportcenter op zijn kop met heel veel gave clinics, glow-in-the-dark sporten en dit jaar kunnen kinderen ook het populaire videospel Fortnite in het echt spelen.  Ook staat de spectaculaire Airjump er weer en wordt een deel van de sporthal omgetoverd tot één groot Fun paradijs met o.a. een echte survivalbaan!

Voor de kinderen van 2 t/m 4 jaar is er een Mini Sport-In. Het programma voor deze mini’s is in de ochtend van 9:45 uur tot 12:00 uur. De peuters kunnen kiezen uit judo, hockey, voetbal, peutergym en dansen. Daarnaast is er voor deze groep een eigen kleinere funhal met leuke luchtkussens speciaal voor hun leeftijd.

De inschrijving voor dit sportspektakel is geopend. Inschrijven kan via de link sportindewijk.nl. Kinderen van 5 t/m 12 jaar betalen in de voorverkoop €10,00 voor een dagkaart, aan de deur kost een kaart €12,00. Kinderen van 2 t/m 4 jaar betalen in de voorverkoop €6,00, aan de deur kost een kaart €8,00. Deze dagkaarten zijn beide inclusief toegang tot de Funhal. Een toegangskaart voor alleen de Funhal zonder deelname aan sportclinics kost €5,00.

Kinderen met een beperking zijn ook welkom om nieuwe sporten te ontdekken. De Sport-In Fun Experience biedt een mooi aangepast sporten programma aan.  Kinderen die mee willen doen aan het aangepast sporten programma kunnen de kaart alleen bestellen in de voorverkoop voor €7,50.

Meer informatie over de Sport-In Fun Experience staat op sportindewijk.nl