SportSupport heeft in samenwerking met Cricketclub Rood en Wit, de Houtsche Rugbyclub en THB Voetbal  twee leuke sportmiddagen georganiseerd op het Eindenhout Sportpark. Op donderdagmiddag 18 en 25 juni kwamen de deelnemers naar het sportpark om 3 leuke sport clinics te volgen.

Rugby, cricket en voetbal stonden op het programma. De clubs hadden allerlei materiaal mee genomen om een gevarieerde training neer te zetten.  Onder leiding van ervaren trainers gingen de kinderen aan de slag. Er waren veel leuke oefeningen te doen. “Ik vond alle clinics super leuk!” aldus een enthousiaste deelnemer.

Ook jeugdleden van de Houtsche Rugbyclub en Cricketclub Rood en Wit hielpen mee met de clinics en konden hun kennis doorgeven aan de jonge deelnemers.

Beide dagen waren 33 kinderen aanwezig. Veel kwamen van Sportfever BSO de Hout. Met rode koppies kwamen de kinderen van het veld. Tussendoor was er water en fruit geregeld.

Het was voor de deelnemers een mooie kans om kennis te maken met 3 verschillende sporten. Het was een sportieve en leuke middag. De kinderen hebben fanatiek gesport. Een hele mooie samenwerking tussen de verenigingen van het Eindenhout Sportpark.