Goed nieuws voor alle hardlopers, de Heemstede Loop gaat dit jaar door op zondag 25 oktober, natuurlijk in aangepaste vorm. Voorafgaande jaren het afsluitende hardloopevenement van het SportSupport Loopcircuit, maar dit jaar het eerste hardloopevenement dat georganiseerd wordt. De inschrijving is hiervoor geopend.

Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden: de Les Petits KidsRun (1,2 km) en de Run2Day Haarlem 5 km. Er wordt gestart in startvakken met minder deelnemers. Bij beide afstanden zijn er daardoor meerdere startschoten. Deelnemers krijgen tevens een evenementterreintijd mee, zodat de drukte op de start wordt beperkt. De start en finish zijn op twee verschillende locaties. Om de gezelligheid te waarborgen zijn er wel Dj’s aanwezig die de lopers aanmoedigen met hun opzwepende muziek.

Dit jaar klinkt voor de 11e keer het startschot van de Heemstede Loop. SportSupport is ontzettend blij dat deze bijzondere editie van de Heemstede Loop toch door gaat. Er wordt door de organisatie alles aan gedaan om er een sfeervolle en onvergetelijke dag van te maken. Meer informatie of inschrijven kan op de website heemstedeloop.nl