De Vitaminstore Halve van Haarlem mag met trots vermelden dat het Jeugdsportfonds Haarlem dit jaar het goede doel is tijdens het populaire hardloopevenement. De overeenkomst tussen het Jeugdsportfonds Haarlem en SportSupport is ondertekend en beide partijen verheugen zich op een productieve samenwerking.

“Alle kinderen moeten kunnen sporten!”
Het Jeugdsportfonds Haarlem vindt dat alle kinderen moeten kunnen sporten en zet zich daarom stevig in voor kinderen uit Haarlem en Zandvoort die thuis onvoldoende geld beschikbaar hebben om lid te worden van een sportvereniging. Sport helpt een kind zich fysiek, mentaal en sociaal optimaal te ontwikkelen. Dat is belangrijk voor de ontwikkeling en toekomst van het kind, maar ook voor het gezin en uiteindelijk voor de hele samenleving. Dankzij het Jeugdsportfonds Haarlem kunnen deze kinderen toch mee doen.

De Vitaminstore Halve van Haarlem wordt zondag 24 september voor de drieëndertigste keer met veel enthousiasme georganiseerd. Deze editie kent vijf afstanden; het pronkstuk de Halve Marathon, de 10 km, de 5 km, de Kidsrun en de Kabouterloop. De opbrengst van de donaties, die door deelnemers bij inschrijving vrijwillig worden gedoneerd, gaan naar het Jeugdsportfonds Haarlem. Met dit prachtige goede doel kunnen we ervoor zorgen dat er nóg meer kinderen deel kunnen nemen aan sport!

Inschrijven of meer informatie over het Jeugdsportfonds Haarlem is te vinden op de website van de Vitaminstore Halve van Haarlem: halvevanhaarlem.nl en jeugdsportfonds.nl/haarlem

 

halve van haarlem foto kids_3