De Sport-In Fun Experience is een super gaaf sportevenement in de kerstvakantie voor kinderen van 2 t/m 13 jaar. Op zondag 22 december en maandag 23 december 2019 staat het Kennemer Sportcenter op zijn kop.  Tot woensdag 18 december 12:00 uur is de voorinschrijving geopend. Daarna kan er een kaart worden gekocht aan de deur of op zaterdag 21 december tussen 14:00 en 16:00 uur op kantoor van SportSupport.

Als klap op de vuurpijl komt Juvat Westendorp een dans demonstratie en dans clinic geven op maandagochtend! Juvat is bekend geworden van So You Think You Can Dance en is nu jurylid bij Superkids op SBS6. Daarnaast is hij gewaardeerd ambassadeur van JOGG (Jongeren op Gezond Gewicht).

Ook dit jaar weer heel veel gave clinics, glow-in-the-dark sporten en kinderen kunnen meedoen aan een gave nerf-battle gebaseerd op het populaire videospel Fortnite. Ook staat de spectaculaire Airjump er weer en wordt een deel van de sporthal omgetoverd tot één groot Fun paradijs met o.a. een echte survivalbaan.

Voor de kinderen van 2 t/m 4 jaar is er een Mini Sport-In. Het programma voor deze mini’s is in de ochtend van 9:45 uur tot 12:00 uur. De peuters kunnen kiezen uit judo, hockey, voetbal, peutergym en dansen. Daarnaast is er voor deze groep een eigen kleinere funhal met leuke luchtkussens speciaal voor hun leeftijd.

Voorinschrijven en meer informatie via sportindewijk.nl.