Spa ploegenachtervolging

 

Jeugd

 

JOGG

 

Sport in jouw Wijk

 

Schoolsport

 

Gezonde sportevenementen

 

Gezonde kinderopvang

 

Gezonde school

 

Gezonde (sport)kantine

 

Gezonde werkvloer

 

Gratis bewegen, gewoon doen!

 

Drinkwater

 

Groente.... Zet je tanden erin!

 

Slaaplekker

Bij deze de aankondiging voor de 34e Scholenploegachtervolgingswedstrijden in Haarlem op 26 januari 2017.

Doordat de KNSB en Iskate zich als sponsoren van dit evenement hebben teruggetrokken, is het enige tijd onzeker geweest of het toernooi in Haarlem doorgang kon vinden. Gelukkig kunnen wij in samenwerking met SportConnection, VKN, IJsclub Haarlem en de ijsbaan aankondigen dat zowel de regiofinale in Haarlem (26 januari) als de landelijke finale, op 23 maart 2017 in Thialf, doorgang zal vinden!

Het toernooi in Haarlem zal alleen in de ochtend plaatsvinden, de wedstrijden starten om 9.00 uur en zullen uiterlijk om 13.30 uur ten einde zijn. Op onze site vind u de inschrijfformulieren. Er wordt onderscheid gemaakt tussen “verenigingsschaatsers” (licentiehouders van de KNSB ) en “niet georganiseerde schaatsers”, (niet licentiehouders). Deze indeling is gemaakt om ook die scholen die niet over sterke rijders/sters beschikken een kans te geven om tot een goede klassering te komen.

Het inschrijfgeld bedraagt € 20,00 per deelnemende ploeg van 4 personen. De deelnemende scholen uit Haarlem worden gesubsidieerd middels SportSupport, voor hen is het dus gratis.

Inschrijven kan uiterlijk tot en met woensdag 11 januari. Helaas zijn wij gebonden aan een maximum aantal ploegen. Scholen uit Haarlem én scholen die al eerder mee hebben gereden bij onze regiofinale hebben voorrang bij de inschrijving.

U kunt de ploegen van uw school inschrijven door deze ingevulde excellbijlage via de mail te versturen naar Mieke Brakenhoff ( m.brakenhoff@schoter.nl )

wedstrijdreglement SPA 2017