Sport- en Beweegkliniek is ook in 2019 partner van het RSM Loopcircuit, powered by Run2Day Haarlem. Inmiddels gaat het vierde jaar in dat zij verbonden zijn aan de hardloopevenementen van het loopcircuit.

Jan Willem Dijkstra, directeur van de Sport- en Beweegkliniek, kijkt met veel plezier uit om de bestaande samenwerking verder uit te bouwen. Dijkstra:  “Wij vinden het als aanbieder van medisch specialistische beweegzorg belangrijk om gezonde leefstijl te bevorderen. Eén van de pijlers van gezonde leefstijl is sport en bewegen. Hardloopevenementen van het loopcircuit zijn bij uitstek een middel om op een gezonde manier sport en bewegen te stimuleren”

“Samen gaan wij het thema gezondheid en bewegen nog beter vormgeven” vult Schilder aan. “Wij hebben met de Sport- en Beweegkliniek aan boord een enthousiaste partner gevonden waarmee wij de evenementen van het loopcircuit naar een volgend niveau kunnen tillen. De Sport- en Beweegkliniek levert daarbij de sportgeneeskundige expertise, onder andere sportmedische keuringen en screening, om vervolgens te komen tot een verantwoorde deelname. Met deze partner faciliteren wij onze deelnemers op een brede manier en zorgen wij ervoor dat ze fit aan de start staan en optimaal kunnen genieten van hun sportieve prestatie.”

Het RSM Loopcircuit, powered by Run2Day Haarlem biedt deelnemers dit jaar zes evenementen aan. Op 12 mei staat de eerste loop op de agenda namelijk de 79e Krinkels Pim Mulierloop, op 2 juni de HUGO BOSS Letterenloop. Vervolgens op vrijdag 5 juli de ZorgSpecialist Grachtenloop en 8 september de Pierloop Velsen. Na de zomer staan er nog 2 prachtige lopen op het programma namelijk op 29 september de Halve van Haarlem en op 27 oktober de Heemstede Loop.