sportindewijk.nl is het nieuwe online platform van SportSupport waar het hele sport- en beweegaanbod in gemeente Haarlem samenkomt.

Sport en bewegen moet voor iedereen een feestje en fun zijn. Mensen worden blijer en gelukkiger door actiever te bewegen en daarbij is het ook nog eens gezond voor het lijf. Iedereen kan bewegen op zijn eigen manier. Er is altijd wel een sport te vinden die past want voor iedereen is er aanbod/iets te vinden op sportindewijk.nl.

Wat is er in de buurt te doen? Welke activiteiten zijn er in de wijk? Hoe kan de vrije tijd sportief worden ingevuld? Inschrijven voor een sportinstuif, voor de jeugdsportpas, het aanbod voor 18 jaar en ouder of het bewegen 50+ aanbod en het complete verenigingsaanbod. Via dit platform kan iedereen eenvoudig een sport-/beweegactiviteit vinden.

Dit platform is een mooie aanvulling op de huidige website van SportSupport welke meer informatief is. SportSupport stimuleert sport en bewegen voor alle inwoners van de gemeente Haarlem. Met dit nieuwe platform moeten de stappen naar het vinden van een geschikte sport of een beweegmoment nog makkelijker worden.

Gezondheid is van grote waarde. Voor ieder van ons individueel, maar ook voor onze samenleving als geheel. En het mooie is: ieder mens kan daar grote invloed op uitoefenen. Hoe? Door een leven lang actief te zijn en te blijven! Kijk op sportindewijk.nl en ontdek wat er allemaal te doen is.