De Halve van Haarlem is al ruim 35 jaar een begrip in Haarlem en wijde omstreken. Een fantastisch hardloopevenement met op het programma de halve marathon, de 10 km, de 5 km en voor de kinderen zijn er de Kabouterloop en de KidsRun. Sinds 2018 is het evenement uitgebreid met een Walk. Diverse afstanden in de prachtige omgeving met stads-, bos-, duin- en vergezichten. Het hardloopevenement heeft een deelnemersveld van maximaal 5000 hardlopers en een enthousiast publiek langs de diverse parcoursen.  Het wandelevenement kende zelfs in de 2 corona edities van 2020 en 2021 al bijna 1000 wandelaars en zal verder groeien in de aanstaande edities.

Voor dit gerenommeerde evenement zoekt organisator SportSupport een nieuwe hoofdsponsor. “De Halve van Haarlem kent een rijke historie als het aankomt op naamgevend hoofdsponsors. Zo was de afgelopen 3 jaar TEVA Nederland naamgever. Daarvoor 4 jaar Vitaminstore en daar weer voor 9 jaar Zilveren Kruis Achmea.

Evenement coördinator Milanne Teunissen: “Zo’n sponsorschap biedt prachtige exposure voor je merk, je bedrijf en je medewerkers. Je laat zien dat jouw bedrijf bewegen, vitaliteit en gezondheid hoog in het vaandel heeft staan. Het evenement trekt al jaren een heel breed deelnemersveld en publiek. Van jong tot oud, met regionale recreanten en zelfs toplopers. Daarnaast is er genoeg te doen op start/finishgebied op de Haarlemse Grote Markt en kent het evenement traditioneel veel publiek langs de routes. De Halve van Haarlem is een sportief familie-uitje bij uitstek maar ook de prestatielopers komen aan hun trekken op de prachtige parcoursen. “Daar wil je toch heel graag je naam aan verbinden?”

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem contact op met Milanne Teunissen, mteunissen@sportsupport.nl of 023 526 03 02