Dat dit jaar alle evenementen in een andere vorm plaatsvinden is voor niemand meer een verrassing. De Teva Halve van Haarlem is dit jaar extra uniek, naast dat deelnemers virtueel kunnen deelnemen aan dit mooie hardloopevenement, wordt er op zondag 27 september echt gewandeld!

De Teva Halve van Haarlem Virtueel kent meerdere afstanden waaronder een halve marathon, 10 km en 5 km, voor de kinderen is er een KidsRun van 1 km. Normaal starten de afstanden vanaf de Grote Markt in Haarlem, dit jaar starten deelnemers vanaf hun eigen locatie en lopen ze met een een app, zodat de finishtijd in het Teva Halve van Haarlem klassement wordt opgenomen en iedereen kans maakt op toffe prijzen. Deelnemen aan de Teva Halve van Haarlem Virtueel kan tussen 12 en 27 september. Inschrijven kan tot en met donderdag 10 september.

Op zondag 27 september organiseert SportSupport de Teva Halve van Haarlem Walk ‘een wandeling met smaak’. De diverse routes gaan zowel door het centrum van Haarlem als door de mooie natuur die Haarlem te bieden heeft.  De diverse stempelposten zijn bij leuke Haarlemse horeca gelegenheden, hier kunnen deelnemers een drankje bestellen en krijgen van ons een lekker ‘hapje’. Inschrijven voor de Teva Halve van Haarlem Walk kan tot en met 20 september.

“Wij zijn erg blij met dit extra wandelevenement op de dag dat de Teva Halve van Haarlem eigenlijk zou plaatsvinden”, zegt Milanne Teunissen, Senior Coördinator Evenementen bij SportSupport. “Of je nou deelneemt aan de 5, 10, 15 of 22 km iedere deelnemer is tijdens de Teva Halve van Haarlem Walk bezig met bewegen en gezondheid en zo zie ik het graag als organisator. Daarnaast is wandelen ook erg leuk om samen met vrienden te doen, gezellig kletsen en een prachtige route lopen, wie wilt dat nou niet!”

Meer informatie over de Teva Halve van Haarlem Virtueel en de Walk is te vinden op de website van de Teva Halve van Haarlem: www.halvevanhaarlem.nl